Hírek

    Perzselő nyári programok Egerben

    Perzselő nyári programok Egerben

    Magyarország barokk gyöngyszeme nem csupán tavasszal kedvelt kirándulóhely, hanem egész évben várja az idelátogatókat. Történelmi múltjának, adottságának és kultúrájának köszönhetően számos rendezvény és fesztivál helyszíneként csábítja nem csupán az Egerben lakókat, de az ország különböző pontjáról érkezőket, sőt akár a külföldieket is. Jobbnál jobb nyári programok közül válogathat Egerben az, aki úgy dönt néhány napot a történelmi műemlékek, a minőségi borok és finom étkek között szeretne tölteni.

    Már május végén válogathatunk az izgalmas nyári programok közül Egerben. Az ország legszerethetőbb rendezvényével, a Feszt! Egerrel indul a fesztiválszezon. A heves-megyei város legnagyobb könnyűzenei fesztiválja a legismertebb hazai fellépőkkel, egy rendkívül egyedi helyszínen, egy parkosított riolittufa kőbányában, az ott található óriási sziklafalakra kivetített vagány fényfestésekkel és óriási bulival várja a fesztiválozókat a pop, a rock, az underground és a ska zene végtelen kínálatával és páratlan hangulatával.  A háromnapos rendezvényen olyan fellépőket hallhat a nagyérdemű, mint az Anna and the Barbies, a Quimby, a Belga vagy a Ganxsta Zolee és a Kartel.

    2019-ben nyolc nagyvárosban, köztük júniusban, Egerben lesz ingyenesen látogatható Máté Bence, a világhírű természetfotós nagyszabású, kültéri kiállítása. A fotózás kedvelői számára 15 db hátulról megvilágított paravánon látható az a 623 természetfotó, amely Máté Bence legkiválóbb fotói közül került a szerző által válogatásra. A legjobb nyári programok közben ismerkedjetek meg ti is a fotók elkészítésének körülményeivel és az utazások során történt kalandokkal.

     

    Egerben minden nyáron változatosak a programok

    A szintén országos kezdeményezésű Múzeumok Éjszakája-programsorozathoz az egri Dobó István Vármúzeum is hosszított nyitva tartással és színes programokkal csatlakozik idén. Fáklyás felvonulás, fegyverbemutatók, máglyagyújtás és táncház, tudományos előadások és rendhagyó tárlatvezetések, kézműves foglalkozások várják majd június 22-én a látogatókat!

    Júliusban már huszonharmadik alkalommal rendezik meg az Egri Bikavér Ünnepet Szent Donát, a szőlőskertek, szőlősgazdák védőszentjének napja alkalmából július 11-e és 14-e között a belváros szélén található Érsekkertben. Eger legnagyobb és legnépszerűbb nyári programja ingyenes mindenki számára.

     

    Nincs egri nyár az Erla Villa programjai nélkül

    Ha pedig kedvére kóstolta már az egri borválasztékot, és elfáradt a kulturális kavalkádban a város szívében lévő Erla Villa várja, hogy az átélt izgalmak után egy kis pihenéssel, feltöltődéssel zárja nyári programjait Egerben.  A felnőttbarát luxusszálloda 14 gyönyörű, igényesen, de más-más stílusban berendezett lakosztállyal áll a látogatók rendelkezésére, melyek mindegyike exkluzívan felszerelt, légkondicionált, az óriási terek, az elegáns bútorok pedig egytől-egyik a kényelem szolgálatában állnak. A boutique hotel étterme pedig fenséges ízekkel, klasszikus ételek modern változataival, páratlan borokkal és gourmet-konyhával koronázza meg a vendégek számára a tartózkodást. Kérjen előre, akár online is ajánlatot, és foglalja le pihenését már most a nyárra Eger történelmi belvárosában.

     

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online