Hírek

    Pünkösdi programok Egerben

    Pünkösdi programok Egerben

    Mi a nagyszerű a hosszú hétvégében? Hogy mindig a legjobbkor érkezik! Amikor már reggel felkelni sincs kedvünk, amikor már egyből a kávé után fáradtak vagyunk és alig vonszoljuk el magunkat a munkahelyünkre – egy hosszú hétvége csodákat tehet. Hiszen testünk is érezteti velünk, pont szükségünk lenne néhány nap láblógatásra, pihenésre, feltöltődésre.

    Ezekkel a hosszú hétvégékkel ajándékba kapjuk a szabadnapot, hogy gondtalanul és különösebb erőfeszítés nélkül szabadságoljuk magunkat. Használjuk hát ki megfelelően, és utazzunk el pár napra ilyenkor. Kirándulásunkat pedig tervezzük meg előre, szállásunkat foglaljuk be már korábban!

    Idén számos hosszú hétvége töri meg a dolgos hétköznapokat, a naptár alakulása miatt a szokásosnál több lehetőségünk van egy kicsivel hosszabban pihenni, több időt párunkkal tölteni. Június 8. és 10. között, a nyár kezdetére is jut egy ilyen hosszú hétvége. Pünkösdkor a három nap alatt sokan veszik nyakukba az országot és terveznek utazást, pihenést. Nem is kérdés irány, Eger! Jobbnál jobb pünkösdi programok várják az idelátogatókat!

     

    Pünkösdi programok Egerben és környékén

    A közeli Egerszalókon erre a hétvégére megnyílnak a pincék. A falu vendégváró portáinál, a borospincéknél szabad tűzön és kemencékben készült helyi ételkülönlegességekkel, házi sütivel és zamatos borokkal fogadják az ínyenceket. A pünkösd előtti szombat különleges eseménye a Szalóki Tor-Túra. Itt házról házra járva győződhet meg mindenki a szalóki vendégfogadók vendégszeretetéről. De Egerben is találunk kedvünkre való pünkösdi programot!

    A hétvégén az aranyévek szerelmeseinek kedvez az ország legújabb RETRO fesztiválja, amit először rendeznek meg Egerben! Éljük át újra a ’90-es és a 2000-es évek felejthetetlen party hangulatát, hiszen visszarepülhetünk ennek a legendás korszaknak a világába. Nem feltétlenül csak a gyerekek számára lehet érdekes az az interaktív kiállítás, amely a természet- és műszaki tudományokat, azok izgalmas, érdekes oldalát mutatja be. Hiszen egy külön részben az 500 éve elhunyt reneszánsz géniusz, Leonardo da Vinci műszaki és tudományos felfedezéseit, legismertebb alkotásait és teljes munkásságát bemutató tablósorozatot is láthatunk. Kulturálódhatunk ezen a hétvégén a 90. Ünnepi Könyvhéten is, ahol aktuális könyvújdonságokkal találkozhatunk, de dedikálásokra és különleges beszélgetésekre is sor kerül majd.

     

    Zárjuk fejedelmien a pünkösdi hétvégi programokat

    Ha pedig belefáradtunk az ünnepi hangulatba, zárjuk napunkat egy ínycsiklandó gasztroélménnyel a belváros szívéven található Erla Villában. Itt minden fogás magáért beszél, minden igénynek eleget teszünk. Nálunk nincs lehetetlen, ha a gyomrunkról van szó! A bőséges ételek után ejtőzhetünk egyet mennyei nyugalomban a felnőttbarát szálloda wellness részlegén, mielőtt álomra hajtanánk fejünket valamelyik lakosztály puha párnái között. Fejezze be a felnőttbarát szállodánkban a pünkösdi hétvégi programját, foglalja be helyét már most nálunk!

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online