Hírek

    Romantikus programok pároknak

    Romantikus programok pároknak

    A kettesben eltöltött idő kincs. A kapcsolat elején, mikor még rózsaszínben látja mindenki a világot, minden elfoglaltság izgalmasnak tűnik. Randikat szervezünk, moziba, vacsorázni, kirándulni járunk. Sőt akár napokig ki sem mozdulunk a négy fal közül, mégis minden érdekfeszítő tevékenységnek tűnik.

    De mi van akkor, ha a köd felszáll, a felhők pedig elúsznak? Nem szabad belesüppedni a megszokás szürkeségébe, akkor is fontos a pároknak romantikus programokat szervezni, ha már túl vagytok a kezdeti lelkesedésen és stabil, megbízható párkapcsolatban éltek.

    Szervezz romantikus hétvégét pároddal az ország barokk gyöngyszemének hívott Eger belvárosában! Hiszen mi is lehet annál romantikusabb, mint egy andalító séta az ezeréves történelem közepén, igazi barokk környezetben, egy legendákkal teli városban? Az egri vár, a török kori emlékek és a szebbnél szebb templomok között itt mindig van látnivaló és tenni való! Ha azonban mégis valami másra vágynátok, mint a turistakönyvek elsőszámú úti tervei, keressétek fel a Céhmesterek udvarát, amely nem csupán funkciója, de megjelenése miatt is igazi különlegességnek számít a városban.  Egy igazán romantikus program minden pár számára. A vár tövében, apró üzletekkel felsorakoztatott udvarba három kapualjon keresztül is be lehet jutni. Megéri! Mintha egy miniatűr középkori városba csöppentünk volna.

     

    Andalítóan romantikus programok pároknak

    Egerben meghatározó szerepet betöltő lépcsősorok közül talán a Pori sétánynak van a legkülönlegesebb vonzereje. Kimondottan romantikus program pároknak a növénnyel befutatott magas falak hűvösében megbúvó szűk kis utcaszakaszon végigsétálni. Hasonlóan meghitt helyszín egy különleges esti közös romantikázáshoz a Líceumot és a Bazilika magasztos méretű tömbjeit összekötő sétány is, ami épp eléggé biztonságosan elszigetelt, hogy elengedhessük magunkat. Ha pedig már erre jártok, el ne felejtsetek lakatot akasztani a közeli lakatfalra, hogy megerősítsétek kapcsolatotokat!

    Egerben is megbújik egy ilyen kerítés az Érseki palota szomszédságában lévő forgalmas utcában. Az emlékhely ma már rengeteg pár zálogaként őrzi a hozzákapcsolt hűséget és fogadalmakat, segítve számtalan szerelmet, és szép emlékkel legyőzni az idő vasfogát. A lakat jelentése mindig attól a személytől függ, aki felcsatolta oda. Függetlenül attól, hogy szerelmen, barátságon, szép emléken kattant a zár, a kulcs eldobása után se idő, se ember nem fosztatja meg tőle a kerítést. A kulcsot pedig illik eldobni, csak így kap valódi erőt ugyanis a cselekedet. Lakatot akasztani pedig talán a legromantikusabb program a párok számára Egerben.

     

    Ahol még a fejed is romantikusan hajtod álomra

    Végül pedig hol is lehetne kényelmesebben és szebben befejezni egy ilyen romantikus kalandot, mint a belváros szívében megbújó Erla Villa luxuslakosztályának egyikében? Hiszen a felnőttbarát szállodának maga a története is a romantikáról szól: egy jómódú nemesi család lányának keze munkája a szálloda egykori területén lévő kert kivirágoztatása. A legenda szerint nem csupán a terület kapott új életre a keze alatt, de ő maga is a sok betegeskedésből. Ezt a történetet alapul véve az Erla Villát úgy alakították ki, hogy valóban a béke és a nyugalom szigete legyen, egy olyan hely, ahol a pároknak semmi mással nem kell foglalkozniuk, mint egymással.

    Nosztalgiázzanak egyet a Villa csodaszép parkjában, töltődjenek fel a wellness részleg harmonikus szigetén, vagy kényeztessék ízlelőbimbóikat az étterem pompás környezetében. Mindegy milyen romantikus programra vágynak a párok Egerben, az Erla Villában méltó módon fejeződhet be az utazás!

     

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online