szilveszteri program Egerben, Erla Villa

Szilveszter párban, nyugalomban, egymásra figyelve az Erla Villában

Párommal négy éve vagyunk együtt, de eddig a születésnapokon kívül még soha nem sikerült együtt ünnepelnünk, a karácsony, a szilveszter és az újév is mindkettőnket rendre a levegőben ért, más ország légterében.

A munkánkból kifolyólag mindig, mindketten mozgásban vagyunk, és sokat tartózkodunk külföldön, így a karácsony közeledtével sokszor csak rengeteg szervezés árán sikerül egy-egy közös vacsorát összeszerveznünk.

 

Olyan eset is előfordult már, hogy az egyik németországi repülőtér tranzitzónájában adtuk át az egymásnak szánt karácsonyi ajándékainkat, majd mindketten újra gépre szálltunk.

 

Az Erla Villában töltött szilveszter azonban nagy meglepetésemre a szokottól egészen eltérően alakult

 

Nem sokkal karácsony után egy kis levél fogadott Angliában annak a reptérközeli szállodának a recepcióján, ahol általában megszoktam szállni a visszaútig. Zsolt hagyott üzenetet, hogy amint újra Magyarországon vagyok, látni akar, beszélnünk kell.

 

Egész úton egymást kergették a fejemben a gondolatok, a telefont nem vette fel így landolás után azonnal hozzá indultam, remélve, hogy otthon lesz. Minden idegességem tovaszállt, amikor az első csengetésre a budapesti lakása ajtajában két hatalmas bőrönddel jelent meg.

 

Egyiket nekem, a másikat magának pakolta be. Elcserélte a járatomat és szervezett nekünk egy hosszú, négy napos, közös pihenést, amely magába foglalta szilveszter éjszakáját is.

 

Az autóút során végig faggatni próbáltam, hogy mégis hova, merre megyünk, de ezt illetően makacsul hallgatott. Amikor azonban megközelítettük Egert, már sejtettem, hogy hová tartunk.

 

Ugyanis pár hónapja, amikor a barátnőm azon fotóit nézegettem, amelyeket férjével az Erla Villában töltött hétvégéjükön készítettek, ő mögöttem lezserül az ajtófélfának támaszkodva megjegyezte, hogy abban a lakosztályban nagyon kényelmesnek néz ki az ágy és nekünk is feltétlen ki kell egyszer majd próbálnunk.

 

Itt volt hát az idő, hogy kipróbáljuk az Erla Villa luxus szilveszteri programkínálatát

 

Az ott töltött idő minden napja hatalmas ajándék volt számunkra, a nyugodt, kényeztető nappalokkal és a csendes, összebújós, meghitt, gourmet vacsorákkal. Egyikünk sem bánta, hogy az óévet nem egy zajos, bulizós-pörgős baráti társasággal vagy munkatársakkal együtt búcsúztatjuk, valami középszerű rendezvényteremben.

 

Hiszen régóta arra vágytunk mindketten, hogy nyugodtan, rohanás és állandó időpont egyeztetések nélkül végre hosszabb ideig és úgy igazán együtt lehessünk.

 

Az Erla Villában töltött szilveszterről így nem túlzás azt mondani, hogy egy álmunk vált valóra, ahol is szilveszterkor a privát moziban összesimulva, majd külön asztalnál, különleges vacsorafogásokat és egymás társaságát élvezve, minőségi italokat kóstolgatva, luxus környezetben élvezhettük egymás társaságát.

 

A 3. emeleti Silver Art lakosztályban olyan otthonosan éreztük magunkat, hogy kedvet kaptunk saját, közös otthonunk megtervezéséhez is.

 

Egy otthonhoz, ahol a rohanó mindennapok ellenére is megpihenhetünk, és ahova mindig visszatérhetünk egymáshoz. Az Erla-Villában töltött felejthetetlen napok csakis kettőnkről szóltak. Köszönünk mindent Erla Villa!