Hírek

    Szilveszteri wellness ajánlat - gyerekmentes pihenés!

    Szilveszteri wellness ajánlat - gyerekmentes pihenés!

    Mi lenne, ha ezt a sűrű és fárasztó évet egy olyan szilveszteri wellnessezéssel zárná le, ahol kivételesen nem a gyerekkel együtt lennének, hanem csak édes kettesben? Erre lesz most lehetőségük az Erla Villa felnőttbarát hotel különleges „stresszmentes szilveszter” csomagjával!

    A szilveszterrel kapcsolatban ma már szinte elvárás, hogy az ember megtalálja az év buliját, és nagyon kirúgjon a hámból. Így aztán mindent megtesz azért, hogy megpróbálja jól érezni magát, de az egészből sokszor inkább felszínes szórakozás lesz, mint tartalmas időtöltés. Ezek után pedig nem, hogy feltöltve, de még fáradtabban esünk neki az újévnek. A gyerekek megszületése után pedig természetesen még nehezebb lehet megszervezni bármit is, így a legtöbb esetben más gyerekes családokkal próbálunk valami közös szilveszterezést összehozni, ahol azonban mindig kell valamennyire figyelnünk a gyerekekre is. Sajnos így viszont nehezebben adhatjuk át magunknak egy önfeledt kikapcsolódásnak, mivel se magunkra, se a párunkra nem tudunk úgy figyelni. Az ilyen dilemmák orvoslására jöttek létra az olyan felnőttbarát hotelek, mint az Erla Villa.

    Ha szilveszteri programokat keres szállással együtt, akkor jó helyen jár! Újévi csomagunk minden jellegű igénynek meg tud felelni. Nálunk az a lényeg, hogy úgy töltse az év utolsó napját és éjszakáját, ahogy Ön szeretné. Nincs kötelező bulizás, hajnalig tartó táncolás, de természetesen ha erre vágynak, akkor ez is megoldható nálunk!

    Szilveszteri szállásaink, diszkrét, meghitt légkört biztosítanak, ahol párjával édes kettesben töltődhetnek fel, és elfelejthetik egy picit a mindennapokkal járó felelősségeket. Ráadásul ezt a szilvesztert korlátlan wellness használattal töltheti el, hogy most tényleg minden az élvezhető luxusról és kényeztetésről szólhasson. Külön termünkben pedig akár hajnalig is részt vehetnek egy „ereszd el a hajam” bulin, ha pont erre vágynának. Mivel az éjjeli szórakozás helyszíne jól el van határolva a szilveszteri szállásainktól, így mind a partizni vágyók, mind a nyugalmat keresők kapnak elegendő teret.

    Az újévi ünneplést pedig egy 3, vagy akár 5 fogásos gourmet vacsorával is megkoronázhatják, ahol olyan ételekkel kényeztethetik majd az ízlelő bimbóikat, mint egy Angus marha alapú orosz hússaláta, vagy egy lilakáposztás krémmel és vargányás körtével felszolgált kacsamell! Amennyiben úgy érzi, hogy most a virsli és a töltött káposzta helyett valami újat is kipróbálna a kedvesével, akkor itt a remek alkalom! Afelől sem kell aggódnia, ha Ön vagy párja speciális étrendet követ, ugyanis kérés esetén külön menüt is összeállítunk erre a különleges estére.

    Az éjféli tűzijátékozás viszont nálunk sem maradhat el, úgyhogy éjfélkor koccintsanak egy pohár pezsgővel az Erla Villa kertjében, miközben az egekben bámulatos színjátéknak lehetnek tanúi!

    Ha úgy érzi, hogy a 2020-as évet most inkább luxus kényeztetéssel köszöntené, akkor csapjon le még időben a szilveszteri wellness ajánlatunkra! Ha időben adja le a foglalását, akkor még extra kéréseit is tudjuk majd teljesíteni!

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online