Hírek

    Tárgyaló vidéken? Igazi siker!

    Tárgyaló vidéken? Igazi siker!

    Legyen szó üzletkötésről, egy stratégiai megbeszélésről, vagy akár termékbemutatóról - a tárgyalás körülményei alapvető fontossággal bírnak annak végkimenetelét vagy eredményességét illetően. Mindegy, hogy egy projekt sorsáról születik döntés vagy üzletrészek cserélnek gazdát, a tárgyalótermek a gazdasági élet számos területén nélkülözhetetlenek a prosperáló kapcsolatok kiépítéséhez. A mai modern üzleti gyakorlat pedig már felismerte, hogy érdemes kimozdulni a megszokott sémákból, gyümölcsöző kimozdítani meetingjeinket, hogy azok könnyedebben célt érjenek. Szerencsére, egyre többen szavaznak bizalmat annak a gondolatnak, hogy egy tárgyaló bérlése vidéken igazán kitűnő választás, hogy nyugodt környezetbe helyezzük üzleti döntéseink meghozatalát.

    Miért működik jobban egy vidéki helyszínen lebonyolított tárgyalás?

    Sokan tapasztalják, hogy a megszokott irodai környezetben, légkörben nehezebben megy az összehangolt munka. Elég egy becsörrenő telefon, egy másik meeting a szomszédos szobában, egy mereven beosztott napi munkamenet és máris oda a koncentráció. Ha azonban szánunk rá időt és teret, hogy egy-egy fontos projekt, feladat lényegi lépéseit nyugodtabb környezetbe helyezzük, akkor a valós eredmények sem maradnak el. Egy vidéki helyszínre megszervezett tárgyalás több szempontból is hasznos lehet:

    • a napunk nagyrészét tényleg egy adott feladatra kell szánjuk, így könnyebben koncentrálunk partnerünkre és magára a munkára
    • egy stílusos környezetbe helyezett megbeszélés, bizonyítottan több kreatív és építő jellegű gondolatot, megoldást hozhat az adott üzlettel kapcsolatban
    • tökéletesen reprezentálhatunk partnereink, munkatársaink felé, azaz nem csak sugalljuk, hanem formába is öntjük, mennyire fontos számunkra az együttműködésük.

    A megfelelő tárgyaló bérlése vidéken – Erla Villa

    Az Erla Villa többek között azért tökéletes helyszín az üzleti tárgyalások lefolytatására, mert a szálloda egész területe, szeparált termei tökéletesek beltéri és kültéri megbeszélésekhez is. A kiválasztott hotel presztízse, közismert renoméja is nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy milyen megítélése lesz az Ön cégének, vállalkozásának a partner oldaláról. Ez pedig rányomhatja bélyegét az egész találkozó sikerére.

    Az Erla Villa, ami a barokk gyöngyszemének hívott Eger történelmi belvárosában, egy csendes mellékutcában található, különleges adottságai, konferenciatermének berendezései segítségével a lehető legtöbbet és legjobbat hozhatja ki megbeszéléseiből. Lefoglalható a teljes ház, vagy akár egyszerre több különterem is, így nagyobb rendezvény esetén, szekcionálható is a helyszín.

    Sok előnnyel járhat az Erla Villa tárgyalótermeinek kibérlése

    Nehéz lenne mindent pontokba szedni, pedig számos jósággal jár együtt az Erla Villa üzleti szempontból. A felnőttbarát szálloda könnyen megközelíthető, ingyenes parkolási lehetőséget kínál, tárgyalótermei zavartalan környezetben helyezkednek el, más és más stílusúak és többségükben csodás panorámával is rendelkeznek. Tökéletes vidéki tárgyaló helyszín, mert a legmodernebb technikai eszközökkel felszerelt, „kéznél” vannak a prémium catering szolgáltatások, a személyzet pedig tapasztalt és segítőkész.

    Diszkrét kialakításának hála, a megbeszélés minőségének és fontosságának megfelelő termek közül lehet választani. Minden összejövetel céljának elérését elősegíti, ha jól kalibráljuk a „körítést”. Egy optimálisan kiválasztott, nyugodt, pozitív kisugárzású terem, ahol a bútorok és berendezés nem a stresszt fokozzák, hanem a hatékony közös munkát, már önmagában félsiker.

    Nem egy sorsdöntő rendezvénynek adtunk már otthont, több vállalati szempontból fontos döntés született meg nálunk. Sikerként könyveljük el, hogy vidéki tárgyalóink kibérlése olyan hangos sikereket hozott ügyfeleinknek, hogy azóta többüket rendszeres megrendelőink között üdvözölhetjük. A felsorolt szeparé érzet, a háborítatlan, nyugodt környezet, a profi kiszolgálás mind-mind hozzájárulnak rendezvényeink sikeréhez.

    Amennyiben szívesen bejárná a házat vagy tárgyalót bérelne, kérjük, hogy ivegye fel velünk a kapcsolatot.

     

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online