Erla Villa felnőttbarát szálloda

Tavaszi wellness egy felnőttbarát hotelben!

Ön is azok közzé tartozik, akik úgy érzik, hogy a tél a maga hosszú, sötét és hideg hónapjaival egy igazán embert és kapcsolatot próbáló évszak, amely napról-napra emészti fel minden energiáját és életkedvét?

Önnek érdemes pár napot az Erla Villában töltenie annak érdekében, hogy feltöltődve, újult erővel legyen képes megélni és befogadni a finom illat-kavalkáddal érkező tavasz minden pezsgő pillanatát!

A tavaszi fáradtság természetes – ideje feltöltődni egy felnőttbarát szálláshelyen, Egerben!

A hosszú, szürke napok mély, fájdalmas nyomot hagynak mindenkiben. A járványok akkor is sokakat legyengítenek, ha „csak” influenzáról van szó – a karantén viszont elsősorban a pszichére van megterhelő hatással.

Hiszen nem csak a monoton, mindennapos rohanás és túlterheltség idegenítheti el az embereket egymástól, hanem a kis helyeken való, tartós összezártság is.

A legjobb tehát, ha párjával együtt egy hosszú hétvégére vagy inkább egy hosszú hétre hátuk mögött hagyják a gondokat és bajokat, és feltöltődnek az Eger egyik legcsodásabb részén, a történelmi belvárosban fekvő, felnőttbarát Erla Villában!

Ne engedje, hogy átjárja és eluralkodjon életén a rideg, télies hangulat! Pihenje ki a felnőttbarát Erla Villában az elmúlt eseményeket!

A rövid, színtelen téli nappalok során, amikor mindenki szeretne a saját dolgával, munkájával foglalkozni és haladni, a legkedvesebb természetű emberek között is apró-cseprő konfliktusok üthetik fel a fejüket, amelyek idővel komoly összezördülésekhez is vezethetnek.

A karantén is sokakat megvisel, hiszen egy dolog pár napig otthon rostokolni és egészen más hetekig bezárva lenni, elszigetelve barátoktól, rokonoktól, a fizikai kapcsolatoktól.

Akár egyedül szeretne kikapcsolódni, akár párjával az oldalán vágyna valami új és pezsdítő élményre, várja Önt egy kellemes, tél végi, testi-lelki feltöltődésre a felnőttbarát Erla Villa.

Az Erla Villában igazi felnőttbarát kényeztetés vár Önre és párjára

A felnőttbarátot szó szerint értjük: 14 év alatt vendégeket nem fogad a boutique hotel, így a tizennégy különleges hangulattal, egyedi és elegánsan berendezett lakosztályában tökéletes, gyermekzsivajtól mentes kikapcsolódás vár itt mindekit.

Kiválóan felszerelt wellness-részlegben szakképzett masszőr, szauna és medence frissítik fel a testet és a lelket, a gourmet étterem minőségéről és színvonaláról pedig mindent elmond, hogy az Erla Villa nyerte el 2019-ben a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Nagydíját.

A kikapcsolódást igazi felnőtt wellness élmények teszik teljessé: talpmasszázs, svéd masszázs, shea vajas és csokoládés masszázs vagy éppen argánolajos bőrfiatalító masszázs űzi messzire a fáradtságot, és tölti fel új energiákkal a vendégek testét és a lelkét.

Mindeközben pedig biztosítva van a nyugalom, a csend, és még a kisgyerekes szülők is, akik erre az időre nagyszülőkre vagy rokonokra bízzák a gyermeküket, végre kikapcsolódhatnak, és csak egymással foglalkozhatnak.

Ahogy véget ér a karantén, ideje tehát csomagolni és ide kattintva legalább egy hosszú hétvégre lefoglalni az egyik pompásan berendezett, minden luxussal felszerelt lakosztályt, hogy kipihenje párjával a fáradalmakat!