Hírek

    Téli wellness Magyarországon gyerekmentes szállodában

    Téli wellness Magyarországon gyerekmentes szállodában

    Az Erla Villában megtalálja azt a wellness kikapcsolódást, ami a téli napokon mindenkinek kijár! Valami újra, különlegesre, testnek, szemnek és léleknek egyaránt jóleső élményre vágyna, de úgy érzi, egyik szálloda olyan, mint a másik?

    Az Eger szívében elhelyezkedő Erla Villa környezete csodálatosan csendes

    Amennyiben unja már az európai szállodaláncok egészen sablonos, egyforma kialakítású, személytelen tereit és helyettük egy valóban pihentető, luxus kikapcsolódásra, valamint teljes feltöltődésre vágyik, nem szükséges külföldi szállók weboldalain keresgélnie!

    A stílusos, barokkos lakosztályokkal, elegáns, tágas belső terekkel és közvetlen kertkapcsolattal rendelkező, gyerekmentes Erla Villa bővelkedik magas színvonalú, felnőttbarát szolgáltatásokban.

    Egy félreeső utcában, saját, nagy, parkosított területen fekszik így kiváló választás azok számára, akik nem vetik meg a hosszú, óvárosi, romantikus sétákat ugyanakkor párjukkal szívesen bújnak el időről-időre a világ zaja elől egy kis testet-lelket vagy a kár gyomrot kényeztető hosszú hétvégére.

    Hiszen Eger híres a finomabbnál finomabb hazai borairól és a gourmet ételeiről, amelyről Ön is meggyőződhez a Villa akár öt fogásos, ínyenc, gourmet vacsoráinak keretében.

     

    Mindenkinek jólesik a testi-lelki feltöltődés, kiváltképp a hosszú, sötét, zord téli hónapok idején

    A tél sokak számára embert- és kapcsolatot próbáló időszak. Nem csak a mindennapos hajtás idegenítheti el az embereket egymástól és magától az élettől!

    A rövid, szürke nappalok, a hosszú, sötét hetek, monoton hónapok minden szívet képesek megkeményíteni és még a legkedvesebb természetűeket is mogorvává, türelmetlenné és szerethetetlenné tehetik.

     

    Ne hagyja, hogy a tél ilyen keményen nyomot hagyjon Önön vagy párkapcsolatán!

    Sokan tapasztalhatjuk, hogy a teljes kikapcsolódáshoz, kikapcsoláshoz és feltöltődéhez sokszor még nyáron sem elég egyetlen hét.

    A téli wellness különleges rekreációs képessége azonban az, hogy akár már egyetlen nap alatt ellazítja a fáradt idegeket, kitisztítja az elmét és melegével felolvasztja a megkérgesedett szívet. Egy egész testes finom masszázs vagy egy mennyei, testet-lelket felmelegítő, illatos szauna után úgy fogja érezni, hogy szinte újjászületett.

     

    A csendes, gyerekmentes Erla Villa magas színvonalú wellness-szolgáltatásaival újjászülethet

    A gyerekmentes Erla Villa felnőtt wellness részlege számos lehetőséget biztosít a feltöltődéshez és a minőségi idő eltöltéséhez. Akár a kedvesével együtt, akár egyedül veszi igénybe a szolgáltatásokat, a Villa wellness-szolgáltatásai által a maximális kikapcsolódás élményével lehet gazdagabb.

    A kényeztető masszázsok különböző változatai, a kellemesen forró szauna, a testet-lelket felpezsdítő jacuzzi és a luxus pihenőrészleg békéje mind-mind lehetőséget biztosít a zavartalan elmélyülésre és a belső csend újbóli megtalálására.

    A hatalmas üvegfalakon át a csillogó víztükrű, hűs beltéri úszómedencéből télen is kedvére gyönyörködhet a gondozott, mesebeli kertre nyíló panorámában.

     

    Tapasztalja meg Ön is, hogy az Erla Villa, ez a csöppnyi, luxus ékszerdoboz mennyi varázslatos lehetőséget rejt a testi-lelki kikapcsolódásra, kérjen ajánlatot már ma, ide kattintva!

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online