különleges esküvői helyszín

Tökéletes, különleges esküvői helyszín?

Tapasztalataink alapján minden mennyasszony álma, hogy a legcsodálatosabb helyen mondhassa ki a boldogító igent. Eger szívében, az Erla Villában ez az álom valósággá válhat! Szállodánk esküvőszervező csapatának közel egy évtizedes tapasztalata a garancia arra, hogy az esemény méltó, elegáns és emlékezetes legyen, és az ifjú pár csak egymásra és szeretteire fordíthassa teljes figyelmét.

 

Egy különleges esküvői helyszín Eger szívében!

 

Egy pár életének legfontosabb állomása az esküvőjük napja. Egy nap, amelyet gondos előkészítés, szervezés, választások és döntések sorozata előz meg. A tökéletes esküvői helyszín megtalálása nem könnyű, ám annál izgalmasabb feladat a felkészülés során. Az Erla Villa boutique hotel teljes körű szolgáltatásaival veszi le a párok válláról a terhet, hogy az előkészületektől a lebonyolításig minden pillanat örömteli maradhasson a jegyesek számára, és a nagy napon pedig egy igazán különleges esküvői helyszínen köthessék össze életüket.

 

Mitől különleges esküvői helyszín az Erla Villa?

 

Szállodánk Európa barokk gyöngyszemének nevezett, Eger történelmi belvárosában egy csendes mellékutcában helyezkedik el. Nyugodt hangulatát a festői környezet és a vadregényes kert teszi teljessé. A 10 különleges hangulatú, gondosan megtervezett és stílusosan berendezett luxuslakosztályok bármelyikében minden pár királynak és királynőnek érezheti magát a készülődés során. Befoglalhatja akár az egész házat, hogy szerettei körében, nyugodt és békés hangulatban töltse élete legfontosabb napját.

 

A hotel éttermében a ceremóniát követően igazi gourmet fogásokkal varázsolhatja el a násznépet. A vendégek a chef szenvedéllyel és kreativitással készített ínyencségei közül válogathatnak, miközben egy teljesen szeparált, független helyiségben, egy hajnalig tartó táncos fogadáson ünnepelhetik a friss házasokat. Tud ennél többet egy igazán különleges esküvői helyszín?

 

különleges esküvő helyszín

 

Egy különleges esküvői helyszín extrákkal

 

A klasszikus házasságkötő termekben köttetett esküvők ideje lejárt! Mondja ki a boldogító igent az Erla Villa romantikus kertjébe szervezett szertartás során, majd kóstolja meg éttermünk gourmet specialitásait a fogadáson. Szállodánk nem csupán különleges esküvői helyszínt biztosít a nagy napra, de számos extra esemény közül választhat a ceremónia és fogadás mellé. Lehetőség van egy páratlanul exkluzív helyszínen, luxus környezetben a pár esküvői fotózására is. 

 

Tegye felejthetetlenné a napot, amikor örök hűséget fogad szerelmének! Engedje, hogy átvegyük Öntől a szervezéssel járó idegeskedést és bosszúságokat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, mi készen állunk álmait megvalósítani!

 

Ajánlatunkat kérje már most, kattintson ide és dőljön hátra, élvezve az előkészületek minden egyes percét!