Valentin nap az egri Erla Villában

Valentin napi wellness hétvége – Erla Villa gyerekmentes szálloda

Töltse a párjával a Valentin napot egy gyerekmentes paradicsomban az Erla Villában! Eger legszebb, wellness részleggel is rendelkező, garantáltan gyermekzsivaj nélküli szállodája a szerelmesek ünnepén is elit lakosztályokkal várja vendégeit.

 

Míg egyes szálláshelyek kifejezetten a gyerekprogramokra helyezik a hangsúlyt profiljuk kialakításakor, addig mások a felnőtt korúak gyerek- és sírás-, toporzékolás-, hiszti- és nyavalygásmentes, pihentető kikapcsolódását igyekeznek maximálisan támogatni, zavartalanná tenni.

 

Mit jelent a „gyermekmentes” szálláshely a gyakorlatban?

 

Ma már egyre több gyerekmentesként meghirdetett programba vagy épp étterembe futhatunk bele, ha körbenézünk kicsit a neten.

 

Vannak ugyan, akik nem szimpatizálnak az ilyen eseményekkel és helyekkel, de sokan attól függetlenül, hogy épp van-e gyermekük vagy sem, bizony hálásak a felszabadult felnőtt társaságot, valamint felnőtt témákat ígérő lehetőségekért.

 

Ilyen felnőttbarát hotel az igazán elegánsan berendezett, luxus környezetben megtalálható Erla Villa is, amely Eger történelmi belvárosában biztosítja a nyugodt, zavartalan környezetben történő kikapcsolódást és rekreációt felnőtt vendégei számára.

 

Mindenkinek jár egy kis luxus, kényelem és romantika, kiváltképp Valentin napon

 

Mindezt megadja az Erla Villa a minőségi pihenésre és meghitt pillanatokra vágyó felnőtt vendégeinek. A minden elemében maximális kikapcsolódást kínáló Erla Villa egész évben ideális helyszínt és nyugodt, csendes luxuskörnyezetet biztosít a minőségi együttléthez, feltöltődéshez, valamint a romantikus hétvégék és napok személyes légkörben történő, békés eltöltéséhez.

 

Foglalja le most az Erla Villában a Valentin napi szállásukat! Távol a világ zajától, az Erla Villa ideális romantikus bújóhely mindazok számára, akik minőségi privát pillanatokra vágynak. A különleges, privát élményekhez az egyedi, luxus környezetet biztosító, stílusos belső enteriőr Varró Zoltán belsőépítész gondos munkáját dicséri.

 

A Villa teraszos kialakítású, parkosított kertje csendes elvonulásra és lopott ölelésekre csábít

 

A gondos kerttervezői munkának köszönhetően a kert az év minden napján arca más-más oldalát mutatja. A természet harmóniája segíti a relaxációt és a kikapcsolódást, így a park egy-egy diszkrét, személyes elvonuláshoz kialakított sarka kiváló helyszín lehet nem csak a meditatív tevékenységek végzéséhez, de az édeskettesben eltöltött meghitt ölelésekhez is.

 

A teraszos kialakítású kert valamint a Villa exkluzív kialakítású rendezvénytermei, egyéni igények szerinti árazás mellett kisebb magánrendezvényeknek is helyet biztosíthatnak, hiszen a különleges alkalmaknak jár egy cseppnyi luxus.