Hírek

    Valentin napi wellness hétvége – Erla Villa gyerekmentes szálloda

    Valentin napi wellness hétvége – Erla Villa gyerekmentes szálloda

    Töltse a párjával a Valentin napot egy gyerekmentes paradicsomban az Erla Villában! Eger legszebb, wellness részleggel is rendelkező, garantáltan gyermekzsivaj nélküli szállodája a szerelmesek ünnepén is elit lakosztályokkal várja vendégeit.

    Míg egyes szálláshelyek kifejezetten a gyerekprogramokra helyezik a hangsúlyt profiljuk kialakításakor, addig mások a felnőtt korúak gyerek- és sírás-, toporzékolás-, hiszti- és nyavalygásmentes, pihentető kikapcsolódását igyekeznek maximálisan támogatni, zavartalanná tenni.

     

    Mit jelent a „gyermekmentes” szálláshely a gyakorlatban?

    Ma már egyre több gyerekmentesként meghirdetett programba vagy épp étterembe futhatunk bele, ha körbenézünk kicsit a neten.

    Vannak ugyan, akik nem szimpatizálnak az ilyen eseményekkel és helyekkel, de sokan attól függetlenül, hogy épp van-e gyermekük vagy sem, bizony hálásak a felszabadult felnőtt társaságot, valamint felnőtt témákat ígérő lehetőségekért.

    Ilyen felnőttbarát hotel az igazán elegánsan berendezett, luxus környezetben megtalálható Erla Villa is, amely Eger történelmi belvárosában biztosítja a nyugodt, zavartalan környezetben történő kikapcsolódást és rekreációt felnőtt vendégei számára.

    Mindenkinek jár egy kis luxus, kényelem és romantika, kiváltképp Valentin napon

    Mindezt megadja az Erla Villa a minőségi pihenésre és meghitt pillanatokra vágyó felnőtt vendégeinek. A minden elemében maximális kikapcsolódást kínáló Erla Villa egész évben ideális helyszínt és nyugodt, csendes luxuskörnyezetet biztosít a minőségi együttléthez, feltöltődéshez, valamint a romantikus hétvégék és napok személyes légkörben történő, békés eltöltéséhez.

    Foglalja le most az Erla Villában a Valentin napi szállásukat! Távol a világ zajától, az Erla Villa ideális romantikus bújóhely mindazok számára, akik minőségi privát pillanatokra vágynak. A különleges, privát élményekhez az egyedi, luxus környezetet biztosító, stílusos belső enteriőr Varró Zoltán belsőépítész gondos munkáját dicséri.

    A Villa teraszos kialakítású, parkosított kertje csendes elvonulásra és lopott ölelésekre csábít

    A gondos kerttervezői munkának köszönhetően a kert az év minden napján arca más-más oldalát mutatja. A természet harmóniája segíti a relaxációt és a kikapcsolódást, így a park egy-egy diszkrét, személyes elvonuláshoz kialakított sarka kiváló helyszín lehet nem csak a meditatív tevékenységek végzéséhez, de az édeskettesben eltöltött meghitt ölelésekhez is.

    A teraszos kialakítású kert valamint a Villa exkluzív kialakítású rendezvénytermei, egyéni igények szerinti árazás mellett kisebb magánrendezvényeknek is helyet biztosíthatnak, hiszen a különleges alkalmaknak jár egy cseppnyi luxus.

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online