Kis karácsony, nagy karácsony, Erla Karácsony

karácsony az Erla Villában

 

Igazi karácsonyi meglepetés volt az Erla Villában eltöltött hétvége, amit ajándékba kaptam a páromtól. A hétköznapjaim az ünnepi sürgés-forgás nélkül sem szólnak szinte másról, mint a hajtásról, a rohanásról és az állandó szervezésről.

 

De tudom, nem vagyok ezzel egyedül. A helyzet annál inkább fokozódik, minél inkább közeledik a karácsony. A lakásdekorációk és az ajándékok utáni talpalás, a takarítás, a rendrakás, a főzés valamint a lakás hangulatának ünnepivé varázsolása minden alkalommal végül az összes energiámat felemészti.

 

Így, mire eljön szenteste, én nem vágyom másra, mint egy kiadós pihenésre. Tavaly karácsony előtt pár héttel azonban egyik nap reggelre a párom egy kis borítékot készített az éjjeli szekrényemre.

 

A borítékon ennyi állt: „Varázslatos Erla Karácsony”

 

Először nem igazán értettem, hogy mi is ez, de amikor kinyitottam a kis papírt, elakadt a szavam. Egy foglalás volt benne, amely egy éjszakáról szólt, ráadásul pont karácsony idejére.

 

Olyan rég óta vágytam már egy igazi, rohanás- és kapkodásmentes, békés, szeretetteli karácsonyra, hogy azt el sem tudom mondani, így páromtól ez az ajándék egy igazán fantasztikus meglepetés volt számomra. Talán soha ennyire nem vártam még a karácsonyt, mint akkor.

 

Miben volt más az Erla Villában töltött karácsony, mint az eddigiek?

 

Egyszerűen mindenben, ami képes tökéletessé tenni a karácsony szent ünnepét. Otthon általában karácsony napján már kora hajnaltól ezer felé kellett figyelnem és futnom, hogy valami oda ne égjen, ki ne maradjon és az ajándék sem csomagolta be magát.

 

Itt azonban, a szépséges barokk enteriőrrel rendelkező Erla Villában, szenteste napján végre igazán átadhattam magam az ünnepi hangulatnak és ugyanakkor pihenhettem is! Előre lefoglalt szobánkban végre hátradőlhettem a fantasztikusan kényelmes, puha duplaágyon és félig hunyt szemmel, békében és csendben pihenve élvezhettem a lágy fényeket, a gyönyörű, díszbe öltöztetett karácsonyi környezetet, a saját karácsonyfa látványát, valamint az isteni finom mézeskalács illatot, amely belengve a szobát a dédnagymamám ünnepi süteményeit juttatta eszembe.

 

A varázslatos Erla karácsonyi kikapcsolódás egy kis pihentető és stresszoldó wellness-szel vált teljessé

 

Délután frissen sült, omlós gesztenyét ettünk, mellé édes, habos forró csokoládét iszogattunk, majd egy Eger történelmi óvárosában tett rövid sétát követően az Erla Villa forró szaunájában melegedve folytattuk az szenteste előtti délutánt, ahol különleges, karácsonyi illatú felöntéssel kényeztettek minket.

 

Amikor pedig úgy éreztem, hogy ennél jobb már nem is lehet a karácsonyom, este a párom kíséretében egy nagyon meghitt, diszkrét, csendes szeparéhoz kísértek minket, ahol öt fogásos, éjszakába nyúló, ünnepi gourmet vacsora várt ránk. Mennyei volt!

 

A varázslatos Erla karácsony két napja alatt olyan békés és emlékezetes pillanatokat szereztünk, amelyeket szeretnénk újra felidézni, újra átélni, ezért idén karácsonyra most én foglaltam helyet az egri, négy csillagos Erla Villában, ez azonban a párom számára még meglepetés, kérem, ne árulják el neki!