Tökéletes lánybúcsú helyszín wellness-szel

lánybúcsú wellness, lánybúcsú helyszín

 

A lánybúcsú szervezése minden esküvő elmaradhatatlan feladata. A legjobb barátnők ilyenkor szeretnék méltóképpen elbúcsúztatni a lány éveket a menyasszonnyal, hogy utána teljes lendülettel megkezdődhessenek a csodás házas évek. Az emlékezetes este azonban csak akkor marad örök élmény, ha tökéletes a lánybúcsú helyszíne. Éppen ezért, érdemes időben belekezdeni a szervezési munkába, hogy ne maradjatok le a legjobb ajánlatokról.

 

Mitől lesz tökéletes egy lánybúcsú helyszín?


Nem csak a programtól lesz különleges egy lánybúcsú, hanem a helyszíntől is. A szervezés során különös figyelemmel kell lenni arra, hogy mindenki, de elsősorban a menyasszony felszabadultan érezhesse magát, lehetőleg királynői körülmények között. A legjobb lánybúcsú helyszín ezért olyan, ami évszaktól, időjárástól függetlenül is garantálja a kellemes időtöltést. Ugyan a legjobb barátnők társasága már önmagában is garancia a fesztelenségre, mégis legyünk körültekintők és adjunk az eseménynek rangot a legjobb helyszín kiválasztásával. 


Az egyediség mindig aduász egy jó program tervezésekor, így próbáljunk ennek megfelelően olyan buli helyet foglalni, ahol még nem jártunk együtt a leendő arával. Figyeljünk arra, hogy minden szolgáltatás minőségi legyen a kiválasztott lánybúcsú helyszínen és fontos opció lehet a felszereltség, dekorálhatóság is. 


Ha egy szállodát, éttermet nézünk ki, akkor informálódjunk a személyzet rugalmasságáról, a váratlan, különleges kérések kezeléséről a korábbi vendégértékelések alapján. Mielőtt döntünk, legyen tiszta a cél: csak egy óriási bulit szervezünk, vagy ennél sokkal többre törekszünk. A legújabb trend ugyanis a relaxációval egybekötött, kínos helyzetekről mentes all inclusive barátnős program. Ehhez pedig olyan lánybúcsú helyszín kell, ami kellőképpen diszkrét: hiszen, ami a menyasszony lányságának búcsúztatásán történik, annak a „titoknak” bizony ott is kell maradnia örökre, ahol megtörtént! Az Erla Villa boutique hotel pedig ebben nagyon profi. Sok fantáziával és maximális diszkrécióval kezeli rendezvényeit, sőt, ha kell, akkor részt vesz a tökéletes program megálmodásában és megvalósításában is. Ajánlatot itt tudtok kérni. 


Lánybúcsú helyszín extrákkal?


Az egyenpóló, trükkös kis próbák, vicces filmvetítés, fiú táncosok és hasonló programok bizony kezdenek elkopni és kimenni a divatból. Ennél már több kell, hogy kitörjünk a péntek esték sablonjából. A legjobb extra, soha nem fogható meg kézzel, sokkal inkább ragad magával a szívben és a pillanatban. A legjobb lánybúcsú helyszín is pont ilyen: teret biztosít arra, hogy magunk, helyben gyártsuk le az emlékeket, pont úgy, ahogy mindenkinek a legjobb. Gondoljatok csak bele, milyen pazar kezdés egy közös készülődés sminkkel, fodrásszal vagy mekkora indítása az estének egy profi fotózás pezsgőzéssel egybekötve! Ne vesszetek el helyszínek sokaságában, válasszatok olyan színteret a lányos programnak, ahol mindent egyszerre, egy helyen meg tudtok valósítani!


Az Erla Villa boutique hotel feledhetetlen lánybúcsú helyszín


Az egri Erla Villa boutique hotel príma lánybúcsú helyszín, mert tényleg exkluzív lehetőségeket rejt magában minden bulira készülő lány csapatnak. Ha helyiek vagytok, izzítsátok be a rakétákat egy alapos wellness felfrissüléssel belvárosi szállodánkban, ahol beltéri medence, jakuzzi, szauna és igény esetén masszázs is rendelkezésetekre áll. Ezek után jöhet a már említett fodrász, sminkes és megörökíthetitek lánykorotok legjobb pillanatait ebben az álom luxus környezetben egy profi fotóssal. Mielőtt kiléptek az éjszakába, az alapozásban a szálloda gourmet étterme lehet segítségetekre, ahol chefünk minden kéréseteket lesi. 


Ha azt szeretnétek, akár az egész házat lezárjuk nektek, nem gond! Lánybúcsú helyszínként rendelkezésetekre állnak rendezvénytermeink, Szalonunk is. Délutáni pool cinema, karaoke, lánykorotok retro diszkója, borkóstolóval egybekötött vérpezsdítés. Mindez az önfeledt szórakozás jegyében. Ilyen az Erla lánybúcsú világa. 


Kérjetek bátran ajánlatot egész estés, sőt, ha messzebbről érkeztek, akár 2 napos programra is! Egy kimerítő éjszaka után áldás lehet, ha diszkrét közegben, egymással privát körülmények között megosztva szembesültök a „tegnapi” buli képes „lábnyomaival”. A reggeli másnaposság ellen garantáltan használ az Erla lánybúcsú helyszín orvosságunk, amit minden kényelemmel ellátott lakosztályainkban, a wellness regeneráló falain belül és éttermünkben tudtok kiváltani. Itt foglaljatok időpontot, hogy nektek is részetek lehessen a VIP élményekben!