Hosszú hétvége Egerben, az Erla Villa Boutique Hotelben

Hosszú hétvége Egerben, az Erla Villa Boutique Hotelben

 

Szeretnél elszökni a mindennapok szürkeségéből, az állandó rohanásból és munkából, hogy pároddal végre kettesben lehessetek, és csak egymásra kelljen figyelnetek? Egy hosszú hétvége Egerben a megoldás egy olyan helyen, melyet kifejezetten úgy alakítottunk ki, hogy az minden másodpercben a kettőtök kényelmét, romantikus kikapcsolódását és egymásra hangolódását szolgálja. 


Az Erla Villa egy csodálatos kis ékszerdoboz Eger történelmi belvárosában, mégis csendes környezetben, ahol semmi másra nem kell majd figyelned, csak a párodra és magadra. Minden szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy igazán felnőttbarát legyen, hogy a felnőtt feltöltődés semmilyen akadályba ne ütközzön.

 

Vár egy felejthetetlen hosszú hétvége Egerben

Itt az idő, hogy végre egymásra is szánjatok időt. Sok kapcsolat megy tönkre a megfelelő mennyiségű és minőségű együtt töltött idő hiánya miatt. Egy jó párkapcsolat fenntartásához nagyon fontos, hogy állandó rendszerességgel töltsetek együtt időt úgy, hogy abban senki sem háborgat benneteket. Illúzióromboló tud lenni, amikor a meghitt pillanatot gyereksikítás, rohangálás, vagy bármi más külső tényező megzavarja. Kizökken tőle az ember és nagyon nehéz sokszor visszamélyedni a pillanatba és újra átélni. Ezért is tökéletes választás egy hosszú hétvége Egerben annak érdekében, hogy végre ismét egymásra hangolódjatok és megéljétek a közös romantikus pillanatokat. Az ország egyik legromantikusabb városában rengeteg élmény és program vár, amit kihasználhatsz a láng újra lobbantásához.

 

Hosszú hétvége Egerben, aktív és passzív pároknak egyaránt

Csodálatos program lehet bebarangolni édes kettesben ezt a gyönyörű várost. Már önmagában egy közös séta a hangulatos kis utcákon, beszélgetéssel töltve megadhatja a kellő hangulatot ahhoz, hogy igazán meghitt legyen a hétvége, de Eger csodája nem merül ki ennyiben. Sok páratlan szépségű épületet találtok itt, ahol kiállítások és egyéb nagyszerű programok várnak majd benneteket. Kultúrában és nem utolsó sorban, borban gazdag vidék ez, melyek biztosítják, hogy igazán visszatölthessétek felnőtt tartalékaitokat és olyan élményeket szerezhessetek együtt, melyek aztán közös életetek végéig elkísérnek majd. Ha a városnézés után egy kicsit éjszakába nyúlóan is élveznétek egymás társaságát, mindenképpen érdemes kipróbálni a város egyik specialitásának számító borkóstolók egyikét. Ettől is lesz igazán csodálatos páros kikapcsolódás a hosszú hétvége Egerben.

 

Hosszú hétvége Egerben páros wellness élménnyel

Rengeteget számít egy kapcsolatban a közösen eltöltött idő. Szállodánk a város központjában egy csendes, családias környezetben helyezkedik el, mely így tökéletes kiindulópontként szolgál a közös egri programokhoz. Boutique hotelünk bája abban is rejlik, hogy szolgáltatásaink kifejezetten felnőttbarátok, így nem fogja pihenéseteket semmi sem zavarni. Szobáink tágasak, kényelmesek és a szemek gyönyörködtetésére is szolgálnak. Kényelmes szobáink mellett a párok rendelkezésére áll egy csodálatos wellness részleg is, ahol mennyei szauna, jackuzzi, beltéri medence is vár és nem kell attól tartani, hogy ugrándozó gyerekek zavarják majd meg a meghitt pillanatot. Ha szeretnél végre csak párodra figyelni és kettesben romantikázni, akkor egy meseszerű hosszú hétvége Egerben tökéletes választás. Az Erla élmény olyan hihetetlen pillanatokat fog majd ajándékozni nektek, melyeket sose felejtetek el.