Stresszmentes szilveszter az Erla Villában felnőttbarát módon

Stresszmentes Szilveszter, Erla Villa, szilveszter, óévbúcsúztató

 

Az Erla Villában töltöttük az szilvesztert a férjemmel, és imádtuk minden pillanatát. Nagyon imádjuk a gyerekeinket, de részben emiatt férjemmel idén is pont olyan stresszmentes szilvesztert szeretnénk, mint tavaly. Egész pontosan stressz- és gyerekmenteset.

 

Kétgyermekes szülőként igenis kijár nekünk egy-egy gyermekektől távol töltött nap az Erla Villában

 

Az év minden napján a munka utáni időnket maximálisan a két izgő-mozgó, eleven gyermekünknek szenteljük. Ott vagyunk számukra, amikor csak szükségük van ránk – a tini korú szerint akkor is, ha épp pont nagyon nem.

 

Ám ahhoz, hogy ezt lehetőség szerint mindig teljes erőbedobással tehessük meg, néha bizony mindkettőnknek kell pár nap feltöltődés, azon belül pedig a nyugodt, gyerek és munka mentes „én idő”.

 

Így talán nem csoda, hogy az egész éves munkahelyi lótás-futás, valamint a szülői 0-24 órás „rendelkezésre állás” után mindenféle táncos mulatozás helyett az év végén mi már csak 2-3 napnyi megérdemelt pihenésre vágyunk, kizárólag kettesben.

 

Az Erla Villában töltöttük az utóbbi évek legpompásabb szilveszterét

 

A karácsony a családé, a szeretetteljes, közös pillanatoké, de idén az óévet gyermekeink ismét nagyszüleik körében töltik, amiért mind ők, mind a nagyszülők, mind mi hálásak vagyunk.

 

Hálásak vagyunk az Erla Villának a három napos (két éjszakás), gyerekmentes szilveszterért, hogy férjemmel idén is elutazhatunk pár napra a pihentető, stresszoldó ünnepre, amelyet újra a klasszikusan elegáns Erla Villában tölthetünk el.

 

Lakosztály foglalásunkat ugyanis már visszaigazolták és még az olyan extra kéréseinknek sem volt semmi akadálya, mint a luxus pezsgős, öt fogásos szilveszteri vacsora vagy a speciális étrend miatti menümódosítás.

 

Az Erla Villában teljes kiszolgálás, wellness és rengeteg finom falat vár ránk

 

Jól tudjuk, mert már megtapasztaltuk, hogy a gazdagon berendezett, pazar Erla Villában az első ott töltött perctől az utolsóig minden kívánságunkat lesni fogják és egy „welcome” pezsgőt követően akár azonnal át is adhatjuk magunkat a színtiszta pihenésnek valamint a korlátlan wellness használatnak. Türelmetlenül várom a mi kis stresszmentes szilveszterünket.

 

Szilveszter éjszakája előtti napra ugyanazt a programot terveztük be, mint múlt évben. Vagyis, ha az idő engedi, érkezés után nem sokkal most is lemegyünk majd a wellness részlegbe úszni és jacuzzizni.

 

Ebéd után pedig egy-egy pohár forralt bor társaságában bebarangoljuk Eger óvárosát. Az Erla Villának és környékének egyedi, rusztikus hangulata nagyon magával ragadó. A több órás kellemes sétát követően pedig jöhet a szívet-lelket egyaránt felmelegítő, meleg szauna, valamint a több fogásos különlegesen ínyenc vacsora.

 

Amennyiben a városban sétáláshoz idén nem kedvezne az idő, akár az Erla Villa privát mozijába beülve is lazíthatunk. Terveink tehát vannak, nem is kevés, de mindnek a fő eleme a pihenés és a teljes kikapcsolódás, amelyről még szilveszter éjszakájára sem szeretnénk lemondani, hiszen pont ezért megyünk, egy fantasztikus, stresszmentes szilveszterért.