Az Erla Villa tájékoztatója a 2020-as koronavírus kapcsán

koronavírus kezelése, egészségmegőrzés és foglalási protokoll

Kedves Vendégeink!

Eljött az összefogás ideje. Mindannyian aggódva figyeljük a 2020-as koronavírus járvány híreit. A világ minden pontját érintő helyzet komoly megelőző lépésekre kényszeríti hazánk lakosságát, a vállalkozásokat, így az Erla Villát is. Mi azt valljuk, hogy a pánik helyett, a józanész megőrzése is ugyanolyan fontos. Éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk az egészségvédelem és a betegségmegelőzés miatt a nyitvatartási, vendégkezelési és fertőtlenítési protokolljainkra.

Az élet nem áll le, félelem helyett az erőt, energiát a tudatos cselekvésre, az emberséges szolgáltatásokra, az összefogásra kell összpontosítani. Mivel hosszútávon számítunk törzsvendégeinkre és nagy örömmel várjuk új látogatóinkat is, szeretnénk tájékoztatást adni az Erla Villa álláspontjáról, az egri helyzetről és arról, hogy a kihirdetett járványügyi vészhelyzet idején milyen protokollt alkalmazzuk. 

 

  • Szállodánkat és Éttermünket, 2020. március 18-tól, határozatlan időre bezárjuk - ezzel is segítve a járvány terjedésének megállítását.

  • A városban jelenleg megbetegedést nem regisztráltak, pánikhelyzet egyáltalán nincs, ám úgy gondoljuk, hogy ezekben a nehéz időkben még fontosabb a tudatos és felelősségteljes hozzáállás.
  • Ugyan a veszélyeztetett zónákból vendégeket az elmúlt hónapokban nem fogadtunk, Munkatársaink, akik a frontvonalban képviselik az Erla Villát, egészsége fontosabb számunkra, így nem kockáztatunk.
  • A kényszerpihenő első lépéseként egy nagy tavaszi, extra fertőtlenítős takarításba kezdtünk, hogy a járvány levonultával, mi is szívesen jöjjünk újra az Erla lépcsőit koptatni a mindennapokban. 
  • Munkatársaink egyrésze rákészül az újranyitásra, karbantartási munkálatokkal tesszük kényelmesebbé és biztonságosabbá a Villát, a többieket pedig home office formájában foglalkoztatjuk tovább, ami annyi jelent, hogy a továbbiakban, a járvány ideje alatt is elértek Bennünket a megszokott kapcsolattartási formákban!

 

Az extra védelelmi intézkedéseket kiegészítjük azzal a jóhírrel is, hogy az újranyitást követő 3 hónapban árat biztosan nem emelünk majd. 

Foglalások kezelése a koronavírus okozta vészhelyzet ideje alatt

  • Minden meglévő foglalásnak biztosítjuk az átfoglalási lehetőséget, az utalványos előleg kiírást, vagy a lemondást, azaz az előleg visszafizetést. 
  • Az átfoglalásokat 2020. 05.31-ig kell megtenni, tehát ezen határidőn belül kell kijelölni a leutazás új időpontját, aminek mindenképpen 2020.12.31-ig meg kell történnie.
  • Amennyiben egy vendég nem él az átfoglalás lehetőségével, ám, támogatóan nem mondja le utazását, annak a befizetett előleget értékutalvány formájában írjuk ki, amit a kiállítás napjától számított 1 évig lehet felhasználni Erla pihenésére.
  • Egyéb esetekre az általános lemondási feltételeink vonatkoznak. Lemondást, módosítást továbbra is csak e-mailen tudunk elfogadni.

 

További kérdések esetében, Kollégáink örömmel adnak tájékoztatást, a megszokott kapcsolati elérhetőségeken.  

Legyen az Erla valóban a Béke, Nyugalom és Feltöltő pihenés színhelye továbbra is! Jöjjön Mindenki szeretettel, kétségek nélkül, hogy kipihenhesse a napi "szörnyűségeket"! Mindent megteszünk a biztonság és kényelem érdekében, úgyhogy tárt karokkal várunk majd minden utazót, aki szívében melegen tartja az érzést, hogy "Élmény utazni!", "Csodás kiszakadni a valóságból!"

Facebook és Instagram oldalunkon, illetve hírlevélben folyamatosan értesítjük majd Vendégeinket a Villa álláspontjáról, terveiről.

Legyen a legfontosabb az egészség, a békés, nyugodt közérzet és a hitelesség! Bízzunk a józan optimizmussal abban, hogy gyorsan legyűrjük a járvány időszakát!

Lassuljunk le mindannyian kicsit, kezeljük türelemmel az embert és lelket próbáló időket! Használjuk ki a lehetőséget, a napi rutinok, megszokások átgondolására, és tényleg ne felejtsünk el álmodozni, tervezni sem! 

Köszönjük a bizalmat!

2020.03.18.