Tényleg Eger az egyik legjobb konferencia helyszín?

konferencia helyszín, rendezvényhelyszín Egerben

 

Konferenciák, tárgyalások, csapatépítők, egyéb céges rendezvények…ezeknek a sikere néha olyan sok tervezhető és nem tervezhető tényezőtől függ, hogy mindet felsorolni szinte lehetetlenség. Amivel viszont előtudjuk segíteni egy sikeres konferencia kimenetelét, az a megfelelő helyszín kiválasztása. De miért is jelent akkora előnyt egy olyan konferencia helyszín, mint Eger városa?

 

Gondoljunk csak bele: a mindennapi irodai környezetben nem mindig olyan egyszerű a közös munka. Csöröghet a telefon, becsöngethetnek váratlan vendégek, a szomszéd szobában párhuzamosan másik munka folyik, arról nem is beszélve, hogy a városi környezet nyüzsgése is közbeszólhat. Kisebb cégeknél még látványosabbak lehetnek ez az akadályok. Ilyen körülmények mellett pedig nem csak koncentrálni nehéz, de egy komolyabb konferencia esetén akár kárba is veszhet a legtöbb cél, amit a megbeszélés során véghez szerettünk volna vinni. Amennyiben viszont hajlandóak vagyunk megadni a módját egy ilyen eseménynek, akkor sokkal kevesebb eséllyel esik szét az adott projekt.

 

Legyen szó a kollégáink motiválásáról, vagy egy adott feladat elvégzéséhez szükséges hatékonyság növeléséről, a szokványos környezetből való kimozdulás bizonyítottan tud segíteni. Egy komolyabb tárgyalásnál pedig fontos, hogy egy nyugodtabb üzleti környezetet teremtsünk. Úgyhogy ha készen állunk mi is arra, hogy bizalmat szavazzunk egy vidéki tárgyaló bérlésére, akkor az Egerben található Erla Villa több szempontból is kitűnő választás, hogy megszervezzük következő konferenciánkat.

 

Új környezetben tényleg kénytelenek vagyunk az adott feladatra koncentrálni

 

Mivel amúgy sincs lehetőségünk más egyéb teendőt elintézni, így tényleg a kollégáinkra és a potenciális partnereinkre tudunk figyelni. Ráadásul az Erla Villa egy nyugodt, hangos zűrzavartól mentes mellékutcában található Eger belvárosában. A csendes, idilli környezet aligha hasonlítható össze a nagyvárosi alapzajjal, amitől itt cseppet sem kell majd tartanunk.

 

Az egyedi, stílusos berendezésű helyszínek több kreativitást hoznak ki a résztvevő felekből

 

Miután kimozdultunk a szokásos irodai környezetből, máris könnyebb lesz mindenki számára, hogy konstruktív gondolatokkal, hozzászólásokkal járuljon hozzá a konferenciához. Az Erla Villánál ráadásul a szálloda egész területén találhatunk beltéri, és kültéri tárgyalóterem egyaránt. A tárgyalók mindegyike el van különítve más vendégek elöl, hogy még véletlenül se zavarják meg az épp folyó üzleti megbeszéléseket. Akár a friss levegőt élvezve is tárgyalhatnak!

 

Egy nívós boutique szálláshely kiválasztása tiszteletet mutat a partnereink felé

 

Egy olyan luxus felnőtt szálloda kiválasztásával, mint az Erla Villa, egyértelműen jelezhetjük tárgyalófeleinknek, hogy mennyire értékes számunkra az együttműködésük. Kevés olyan konferencia helyszín van Egerben, amely képes ilyen színvonalat nyújtani. Nagyobb céges rendezvény esetén akár a teljes ház is lefoglalható, vagy akár több külön terem is egyszerre, így biztosan céljához tudja majd igazítani a konferencia szervezését.