Törzsvendégprogram

Törzsvendégprogram

 

RELAXÁCIÓ ÉS LUXUS

ERLA VILLA BOUTIQUE HOTEL

TÖRZSVENDÉGPROGRAM

 

 

Az Erla Villa boutique hotel visszatérő vendégei számára, igazi felnőtt élményeket magába foglaló, azonnal érvényesíthető törzsvendégprogramot hozott létre, hogy kifejezze a visszatérő vendégek iránti megbecsülését.

 

A visszalátogató vendégeinket különleges figyelemmel szeretnénk megajándékozni!

 

A törzsvendégprogram kedvezményeit kizárólag egyéni vendégeink vehetik igénybe, melynek feltétele, hogy foglalásukat szállodánkon keresztül közvetlenül, online adják le.

 

LEGYEN ÖN IS VISSZATÉRŐ VENDÉGÜNK ÉS ÉLVEZZE A LUXUST PÁRATLAN ÁRAKON!

 

Hűségprogramunk azért jó Önnek, mert

 

  • engedményt biztosítunk szoba- és csomagárainkból
  • folyamatosan tájékoztatjuk különleges ajánlatainkról
  • tartózkodását meghosszabbíthatja díjmentesen (korai érkezés, késői távozás esetében) – az aktuális szabad kapacitásunk függvényében
  • törzsvendég kedvezményünk akár több szobára is igénybe vehető egyszerre, egy foglaláson belül

 

LEGYEN ÖN IS TÖRZSVENDÉGÜNK, PIHENJEN AZ ERLA VILLÁBAN KEDVEZMÉNYESEN!

 

Szállodánkban a Törzsvendég Kártyával rendelkező vendégeinknek az alábbi kedvezményeket nyújtjuk:

·       10% kedvezmény az aktuális napi szoba- vagy csomagárból 

·       15% kedvezmény az aktuális napi szoba- vagy csomagárból 5 éjszaka foglalásától

·       üdvözlőital

·       érkezéskor bekészítés a szobába

 

A törzsvendégprogram semmilyen más kedvezménnyel nem vonható össze.

Törzsvendég kedvezményét akkor tudja érvényesíteni, ha foglalását magánszemélyként közvetlenül a szálloda online elérhetőségein, a hotel weboldalán kezdeményezte. 

A törzsvendégprogramban való részvétel minden magánszemélynek ingyenes, de  formanyomtatvány kitöltéséhez kötött. Ha korábbi foglalásból fakadóan, adatait már tároljuk, azok ellenőrzése minden esetben javasolt és megerősítését kérjük. 

 

Általános Szerződési Feltételek

TÖRZSVENDÉGPROGRAM – VIP KÁRTYA tulajdonosoknak

(KIVONAT)

 

Törzsvendégprogramunk belföldi és külföldi természetes személyek által vehető igénybe. Egyéni törzsvendég kártya tulajdonosa lehet:

 

  • aki közvetlen foglalás során, minimum 150.000 Ft értékben foglal szállást az Erla Villában
  • aki kitölti a Jelentkezési Lapot (megtalálható a szállodánkban) és leadja azt a recepción
  • aki rendszerünkben tárolt adatait ellenőrzi és megerősíti a törzsvendégprogramban való szándékát
  • aki elmúlt 14 éves és az ő nevén érkezett a foglalás

A szolgáltatás igénybevételéhez a kártyabirtokos nevére szóló újabb szobafoglalás szükséges. A kedvezmények kizárólag a szállodai saját, VIP kártya tulajdonosának nevére foglalt szolgáltatások után lehetségesek (szállás szolgáltatások).

 

A szállodai számla fizetésekor a törzyvendég kártyát a recepción fel kell mutatni. Telefonos, fényképes bemutatást nem fogadunk el érvényesnek. A kártya sorszámához rendelt természetes személy érvényesítheti csak a törzsvendégprogram kedvezményeket, azaz a foglalás a VIP kártya tulajdonosának nevére szóló foglalásokhoz használható kizárólag. A felhasználás további feltétele, hogy a kedvezmények beváltásánál a kártyatulajdonos mindvégig jelen van.

 

A törzsvendégprogramban felsorolt kedvezményeket akkor tudja igénybe venni, ha Önnek minimum 2 éjszakás foglalása van szállodánkba.

 

Amennyiben foglalásán belül több lakosztály is található, akkor a törzsvendégprogram kedvezmény a foglaláson belüli összes lakosztályra érvényes.

 

Elveszett, megsemmisült, ellopott VIP kártya esetén a tulajdonos köteles foglaláskor jelezni a káreseményt, hogy a szálloda gondoskodni tudjon a pótlásról. A szálloda előzetes, foglaláskor jelzett tájékoztatása nélkül,  a kedvezmények igénybevételéhez speciálisan a szállodaigazgató jóváhagyása szükséges.

 

A VIP kártya tulajdonosa, a Törzsvendégprogramba való belépésével tudomásul veszi, hogy káresemény esetén, rendszerünkben tárolt adatai alapján azonosítjuk be, személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatása mellett. Amennyiben VIP kártyáját beazonosítás nem teljesülése miatt nem tudjuk pótolni, a kedvezményeket nem áll módunkban biztosítani és a szálloda az elvesztésből, megsemmisülésből, ellopásból eredő esetleges károkért felelősséget nem vállal.

 

ERLA VILLA – a felnőttbarát élmények szakértője!