Hírek

    Kinek mit nyújthat egy felnőttbarát szállás?

    Kinek mit nyújthat egy felnőttbarát szállás?

    Hunyd le a szemed és képzeld el a teljes nyugalmat, amikor nem zökkent ki semmi és senki a relaxációból. Amikor nincsenek kiabáló szülők, nincsenek ordítozva síró gyerekek. Csak a csend és annak közepén te magad.

    Közel fél évtizede robbant be igazán a köztudatba a felnőttbarát szállás kifejezés, és terjedt el a trend eszméletlen gyorsasággal a magyar turisztikában. Külföldi példát átvéve reagáltak csupán egy egyre erősödő hazai keresletre. Az eleinte negatív felhangoknak, vagy a háttérben megbúvó ellendrukkereknek mára szinte nyomuk sem maradt. Kinek ezért, kinek meg azért, de a gyerekmentes pihenés mostanra elfogadottá vált.

     

    Ha van gyerek azért…

    Még a gyerekes párok is szeretnének alkalomadtán gyerekek nélkül eltölteni néhány napot csendben, nyugalomban. Hiszen testközelből, saját tapasztalatból tudják, hogy gyerekkel egy nyaralás soha nem igazi kikapcsolódás, és gyakran fáradtabban, kimerültebben térnek haza az utazás végén, mint ahogy elindultak.  

     

    Meglepően hangzik, de a világ első gyermekmentes szállodáját egy hétgyermekes családapa alapította meg Jamaicán. A felnőttbarát szállás ötlete mára rengeteg követőre talált, több ezer ilyen hely nyílt és neves szállodaláncok is becsatlakoztak.  

     

    Minden kapcsolatnak szüksége van – főként a hosszú együtt töltött évtizedek után – az intimitásra, a kettesben eltöltött időre. Mint ahogy minden felnőtt vágyik arra is, hogy néha reggelente tovább tudjon aludni a megszokottnál. Ne a televízió zajára, csörömpölésére, veszekedésére keljen vagy, hogy legmélyebb álmából ne a gyerekek unszolására ébredjen. Szeretnénk időnként annyi időt tölteni a medence mellett pihenéssel, amennyit kedvünk tartja, és nem szándékozunk fáradt vagy unatkozó csemeténk miatt felhagyni ezen időtöltéssel. A vacsorát nyugodtan, éppenséggel az asztalnál ülve elfogyasztani, anélkül, hogy közben kreatívabbnál kreatívabb játékötletekkel lefoglaljuk porontyunkat.

     

    Ha nincs gyerek azért….

    Gondoljunk csak bele, mennyire tehet tönkre egy ismerkedésre szánt hosszú hétvégét, vagy egy békülésnek induló wellness pihenést a gyertyafényes vacsora alatt a szomszéd asztalnál a gyermekükkel veszekedő szülők ordítozása vagy épp a gyerekek sírása?

    Mennyire ronthatják el felnőttbarát szállás hiányában a romantikus, közös jakuzzizást a medencébe ugráló, fröcskölő, vízipisztollyal lövöldöző csemeték? Nem csupán a medence és környéke válik csúszóssá a kilocsolt víztől, de a nyugágyban hagyott törölközőnk sincs igazán biztonságban. Nem beszélve a wellness részleg általános akusztikájáról, ami felerősíti, visszaveri még jobban a hangzavart. A délutáni sziesztát az állandó gyerekzsivaj zavarhatja meg, és a percenkénti ki-be rohangálással lehűtött szaunázás is reménytelen.

    Senki sem mondana nemet egy gyereksírás, hiszti, vagy sikongatás és kiabálás nélküli csendes wellness hétvégére - ahol csak úgy kettesben is ki lehet élvezni a felnőttbarát szállás és wellness minden előnyét. Ha neked is szempont a csend és a nyugalom a kikapcsolódáshoz, az egri Erla Villában biztosan nem fogsz csalódni!

     

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online