Hírek

    Romantikus vidéki esküvői helyszín

    Romantikus vidéki esküvői helyszín

    Élete nagy napját mindenki tökéletesnek álmodja meg. És ez így is van rendjén, hiszen a szerelmes pár élete az esküvő napján egyik legfontosabb fordulópontjához érkezik: a jövőjük egy életre összekapcsolódik. E fordulópont előkészületi feladatai közül pedig kétségkívül az egyik legfontosabb a helyszín megválasztása. Hiszen ez adja a nagy esemény alapját, határozza meg a nap hangulatát és varázsát. Ma már egyre többen álmodják vidéki esküvői helyszínre házasságkötésüket, távol a városok zajától, a természet szépségeitől övezve, érintetlen, elbűvölő, privát, mégis reprezentatív környezetben. Az Észak-Magyarország barokk gyöngyszemének tartott Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található Erla Villa épp ezt a csodát nyújtja.

    Miért válasszon vidéki esküvői helyszínt?

    Amennyiben megadná a módját és igazán különleges napként képzeli el az esküvőjét, akkor egy igazi vidéki esküvő az Önnek való! A felnőttbarát boutique hotel stílusos épülete, kifinomultan kialakított rendezvényterme és az azt körülvevő 2 hektáros, aprólékosan megtervezett, halastóval, fátyol vízeséssel hívogató, szemet gyönyörködtető kialakítású teraszos parkja csupa olyan hozzávaló, amely szabadjára engedi a fantáziát a legszebb pillanatok tervezéséhez. Lehet-e ennél idillibb egy vidéki esküvői helyszín?

    Esküdjön örök hűséget a lugas naplementéjében, majd lássa vendégül meghívott szeretteit a hotel exkluzív kialakítású, elegáns berendezésű luxus éttermében. Koronázza meg az eseményt egy olyan gourmet vacsorával, amely mennyei gasztro élményekkel, bőséges fogásokkal és különlegességekkel ajándékozza meg a lakodalom résztvevőit.  

     

    vidéki esküvői helyszín

    Mitől különleges egy vidéki esküvői helyszín?

    Egy vidéken tartott lagzi előnyei kézzel foghatóak: távol a nagyváros zajától, gyönyörű környezetben, szinte már egyéb dekorációra sincs szükség, hiszen a természet meghitt hátteret biztosít. Az Erla Villában pedig a vidéki romantikának nincsen párja, hiszen nyugodt környezetben, meghitt hangulatot biztosít, így lesz igazán bensőséges az esemény. Ettől válik igazán egyedivé egy vidéki esküvői helyszín.

    És persze attól, hogy sokkal szabadabb és kötetlenebb, mint egy nagyvárosi menyegző. A szállodánkban ugyanis lehetőség van a vendégek számára, hogy akár egy egész hétvégét eltöltsenek, harmóniában és békében készülhessenek nagy napra, és utána ugyanolyan nyugalomban ki is pihenhessék az izgalmakat.  Az Ela Villa tíz különleges hangulatú luxus lakosztálya és az extra szolgáltatásokkal kiegészült, háborítatlan pihenést biztosító wellness részlege teszik teljessé a vidéki esküvői helyszínek biztosította, személyre szabott élményeket.

    Jöjjön el hozzánk és álmodjuk meg együtt a tökéletes napot egy páratlan vidéki esküvői helyszínen! Az Erla Villa boutique hotel egy olyan hely, amely sok ideérkező kedves vendég szívét megdobogtatja, egy hely, amibe mindenki beleszeret...

     

    Ha szívesen választaná az Erla Villát vidéki esküvője helyszínéül, kérjen ajánlatot itt, vagy egyeztessen kollégáinkkal egy bejárást ezen elérhetőségek egyikén.

     

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online