Luxus felnőttbarát hotel Eger történelmi belvárosában

Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Foglaljon online 5% kedvezménnyel!
-


Foglaljon online 5% kedvezménnyel!


Szobafoglalás Rendezvényhelyszín
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Erla felnőttbarát szolgáltatások
Egri programok felnőtteknek
Egri programok felnőtteknek
Egri borvidék, egri gasztronómia
Egri borvidék, egri gasztronómia
Eger környéki aktív pihenés
Eger környéki aktív pihenés


Erla Villa, a luxus felnőttbarát hotel

Erla Villa, a luxus felnőttbarát hotel

Erla Villa, a luxus felnőttbarát hotel 

 

 

Az Erla Villa boutique hotel, a barokk gyöngyszemének is nevezett, Eger városának történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található és egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi felnőttbarát pihenésre vágyóknak. 

 

Mitől luxus kivitelezésű az Erla Villa felnőttbarát hotel?

 

 

Az Erla Villa boutique hotel Eger történelmi belvárosában található luxus felnőttbarát szálloda.

 

A boutique hotelek összes jellemzőjével bíró Villa, 10 különleges hangulatú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett lakosztállyal rendelkezik, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi és Varró Zoltán belsőépítész munkáját dicséri. A stílusos belső enteriőr pontosan azt a felnőttbarát hotelekre jellemző hangulatot árasztja, amitől az Erla Villa olyan luxus élményt tud nyújtani Vendégeinek, amitől feledhetetlenné válik a gyerekmentes pihenés. Luxus, stílus, kényelem, csend: felnőttbarát hotel jellemzők, amit mindenki megérdemel, ha egy kis édeskettesre vagy egyéni feltöltődésre vágyik.

 

Mit jelent nekünk, hogy felnőttbarát hotel vagyunk?
 

Erla Villa boutique hotel, a stílusos, luxus felnőttbarát szálloda.

 

 • Mivel 14 év alatti gyerekeket nem fogadunk, ezért vendégkörünket leginkább párok, házaspárok, nyugdíjasok és üzletemberek teszik ki.

 

 • Nálunk garantáltan nem fog fáradt, nyűgös gyerekekkel találkozni az esti vacsorája elfogyasztásakor.

 

 • Az Erla Villában nem fogja megzavarni pihenését egyetlen hangos visítás sem a wellness részlegben.

 

 • Nyugalmát nem töri majd meg futkározó lábdobogás a folyosóról vagy a szomszéd szobából.

 

 • A hotelben minden a relaxációt és az elmélyülést szolgálja.

 

 • A félpanziós ellátásnál csak olyan ételek közül válogathat, amit a felnőttek szeretnek. A tejbegrízzel és a halrudacskákkal mi leszámoltunk.

 

 • A bár meghitt légkörében igazi felnőtt beszélgetésekben lehet része, amit egyetlen kisgyerek sem szakíthat félbe.

 

 • Az Erla Villában a csönd, a meghittség benne van az árban és garantáltan meg is kapja.

 

 • Itt nem fogja kellemetlenül érezni magát, ha egy kis romantikára vágyna párjával, hiszen a legtöbben azért jönnek hozzánk, hogy kicsit közelebb kerüljenek önmagukhoz vagy párjukhoz a szürke hétköznapok után. 

 

 • Itt olyan egyedi enteriőrben élvezheti a kikapcsolódást, amit nem tarkítanak a falon gyerekrajzok, leszakadt tapéta darabok. Minden minőségi és pont Önök miatt született, azért, mert mindenkinek jár egy cseppnyi luxus ebben a felnőttvilágban.

 

 • Számunkra a nyugodt környezet megfizethetetlen és bevalljuk, nálunk a felnőtt pihenésbe ez is beletartozik. Ezért szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy minden a nők, férfiak, párok, apukák, anyukák, nagyszülők körül forogjon.

 

Egy felnőttbarát hotel és kert, amire igazán büszkék vagyunk

 

Erla Villa boutique hotel, a stílusos, luxus felnőttbarát szálloda.

 

A Villa külső és belső kialakítását gondosan megterveztük, átgondoltuk. Kizártuk a zajt, zsibongást okozó tényezőket, varázsoltunk egy álomkertet, amiben megnyugtató a séta és felnőttbarát hotel szolgáltatásainknak hála, lehetővé tettük Vendégeink számára a nyugodt kikapcsolódást egy olyan luxus minőségű és egyedülálló környezetben, ami több, mint 2.000 négyzetméteren terül el.


Felnőttbarát hotelünk egyik központi eleme a szemet gyönyörködtető teraszos kialakítású kert, amelyet a halastóból lefolyó fátyol vízesés tesz különlegessé. A növényzet megtervezését gondos kezekre bíztuk, hogy a színek, az illatok, a természetből fakadó harmónia segítse a vendégek relaxációját, belső elmélyülését, pihenését. Egy frissítő séta, egy rövid meditáció, egy lopott ölelés a park egy eldugott padján, mind élményekkel tölthetik meg a pihenést.

 

Amit az Erla Villa felnőttbarát hotelről fontos tudni!
 

Erla Villa boutique hotel, a stílusos, luxus felnőttbarát szálloda.
 
 

A zavartalan pihenés biztosítása érdekében, valamint a Villa jellegéből adódóan, 14 év alatti gyermekek fogadására nincs lehetőség. Valljuk, hogy minden felnőttbarát hotel, így az Erla Villa is, megfelelő körülményeket kell biztosítson a felnőtt élmények újraéléséhez. Egy boldog családi élet nem jöhet létre egészséges és kiegyensúlyozott felnőttek nélkül. Mi azt választottuk, hogy megadjuk Önöknek a lehetőséget, hogy újra visszataláljanak Önmagukhoz, Egymáshoz a rohanó és sokszor igen stresszes hétköznapok után. A magunkra fordított idő százszorosan is megtérül. Felnőttbarát hotelünk ezt az élményt szeretné megadni Vendégeinek, kiegészítve egy cseppnyi igazi luxussal, ami, úgy hisszük, mindenkinek jár!


Erla Villa Boutique Hotel

 

Az Erla Villa boutique hotel, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát szálloda egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 10 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi.

Elérhetőség

Cím: 3300 Eger Kovács János u. 25.

Telefon: +36 36 7-KATTINTSON


© 2018 Erla Villa Boutique Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok