Hírek

    A felnőttbarát szálláshely maga a háborítatlan nyugalom

    A felnőttbarát szálláshely maga a háborítatlan nyugalom

    Gyakran álmodozol arról, hogy eltöltesz néhány napot teljes nyugalomban? Arra vágysz, hogy kikapcsolt telefonnal, a pároddal kettesben üljetek a medence partján? Nem akarod, hogy közben vízzel fröcsköljenek le a szomszéd család szófogadatlan gyerekei, vagy visító hangon követeljék maguknak a fagylaltot? Ugye neked is vannak emlékeid arról, miként változtatták a szomszéd ágynál lévő gyerekek zsibongó stranddá a szálloda wellnessrészlegét, vagy ahogy sikoltoznak, labdáznak és vízipisztollyal locsolják a vizet? Egy felnőttbarát szálláshelyen ilyen meg sem történhet.

    A felnőttbarát utazással kapcsolatban még élnek az előítéletek, sokakat megoszt a gondolat. Vannak, akik egyenesen felháborodnak rajta, éppen ezért kevesen merik felvállalni akárcsak a gondolatot. Pedig tévedés lenne azt hinni, hogy ezeket az utakat csak és kizárólag gyermektelenek választják. Mert kikapcsolódásra egy szülő ugyanúgy vágyhat. Egy olyan nyaralásra, ami nem a koránkelésről, a veszekedésről és az eredménytelen könyörgésekről szól. Vagy egyszerűen csak olyan programokra, ami a csemetéknek még unalmas lenne. Egyáltalán nem bűn elvonulni egy kicsit a szőlők számára sem, hogy végre férjnek és feleségnek egymásra is legyen egy szusszanásnyi ideje, miközben kiélvezik a felnőttbarát hotel minden kényelmét és szolgáltatását.

     

    A béke szigete – felnőttbarát szálláshely Egerben

    Kelet-Magyarország gyöngyszemének hívott Eger belvárosában, a felnőttbarát szállások minden kényelmével és nyugalmával vár minden pihenni vágyó szülőt és szerelmest, egyedülállót és baráti társaságot az Erla Villa. 14 fejedelmi lakosztály mindegyikében garantált a zavartalan pihenés. Nem pusztán az óriási terek, a különböző stílusú minőségileg felszerelt és légkondicionált szobák biztosítják a békés ott létet, de egészen biztosan nem fog a szomszédból sem gyerekzsivaj, sivalkodás vagy visítás átszűrődni.

    Az étterem íncsiklandó fogásait feszengés nélkül fogyaszthatja el egy olyan egyedi kivitelezésű és dizájnos térben, ahol mindenki királynak és királynőnek érezheti magát. Nem zavarja páratlan gourmet-élményét egyetlen síró gyerek sem, vagy a másik asztalnál lévő csecsemő körül kialakult szemétdomb sem. Gasztronómiai különlegességeink felnőtt vendégeinknek szólnak, minden falat maga a mennyország.

    A wellness részlegünk háborítatlan békéjét tovább emeli az a harmónia és luxus, amely a feszített víztükörrel, a csodálatos panorámával és a gyönyörű kerttel kiegészülve nyújt felejthetetlen élményt minden vendég számára.  A felnőttbarát wellnessélmény az Erlában testnek és léleknek szóló teljes felfrissülésből és kikapcsolódásból áll. Egy hely, a béke szigete, ahol nincs gyerekzsivaj, nem ugrálnak a medencébe és nem fröcskölnek senkinek a szemébe.

    Az estét pedig az Erla Villa legkülönlegesebb szolgáltatása tetézi, az angolos stílusban kivitelezett szalon és egy benne rejlő mozi terem. Könnyed szórakozás csak és kizárólag felnőtteknek!

     

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online