Hírek

    Felejthetetlen öröm – ballagási ebéd helyszín az Erla Villában

    Felejthetetlen öröm – ballagási ebéd helyszín az Erla Villában

    Hatalmas virágcsokrok és lufik, végeláthatatlan hosszúra nyúlt beszédek és az elmaradhatatlan Máté Péter dal, hogy egyszer véget ér a lázas ifjúság… Talán mindenkinek ezek jutnak elsőként eszébe, ha arra a XIX. század hetvenes éveiben Selmecbányáról elterjedt és bár az 1950-es években betiltott, mára már mindenhol általánossá és hagyományossá vált szokásra gondol, amivel a középiskolában, általános iskolában a végzős diákok köszönnek el intézményüktől.

    A ballagáson korábban felhangzó „Ballag már a vén diák” című dalt mára az „Elmegyek, elmegyek” váltotta fel, de a fiatalok tradicionális végső búcsúja az iskolától, hogy virágcsokorral a kezükben ballagják körbe a tanintézetet, semmit sem veszített emelkedett hangulatából.

    Május elején és június közepén a ballagó diákoké a főszerep. Számukra persze mindez csupán egy jó mulatság, egy igazi buli, míg a szülők számára az elengedés pillanata. Minden arról szól, hogy az iskolapadból kikerülő gyermek megkezdi újabb utazását a nagybetűs életben.

    A ballagás tehát egy meghatározó esemény egy család számára, melyre nem csupán az iskolából kirepülő gyerek, de a család többi tagja is sokáig fog emlékezni. Mi lehetne, tehát megfelelőbb helyszín, mint az egri Erla Villa étterme a gyermek felnőtté avatására? Mi segítünk Önnek és családjának felejthetetlenné tenni, méltóképp megünnepelni ezt. Foglaljon asztalt időben és kérje ajánlatunkat akár online is. Emelje az alkalom ünnepi hangulatát és fényét, válasszon különleges helyszínt a ballagási ebédhez!

     

    Ballagási ebéd helyszín hangulatos környezetben

    A felnőttbarát luxusszálloda, az Erla Villa étterme olyan stílusos, hangulatos és egyedien megtervezett környezetet biztosít a család ballagási ebéd helyszínén, amely felejthetetlenné teszi mindenki számára az eseményt. Kérjen ajánlatot, foglaljon előre és mi levesszük válláról a tervezés terhét. Kérésre akár mások elől elzárt helyszínt is kínálunk, ahol nem zavarja a család nyugalmát, étkezését senki más. A helyszín dekorációja, zene, de egyéb különleges kívánságok is megoldhatóak.

     

    Ballagási ebéd helyszín gasztronómiai különlegességekkel

    Egy ilyen családi eseményen nem csupán az a fontos, hogy ki vesz részt rajta, de az is, hogy mi kerül az asztalra. A virágcsokrok és színes lufik, vagy ajándékok mellett az elfogyasztott étkek íze és illata is emlékezetes marad. Egy olyan étterem a megfelelő választás a ballagási ebéd helyszíneként, ahol a kínálat mindenki igényét ki tudja elégíteni a családtagok közül. Az Erla Villa éttermében olyan különleges, gourmet fogásokkal kedveskedünk vendégeinknek, amelyek az élmények mellett sokáig szerepelnek majd a családi történetekben. Az Eger szívében található étterem, nem csupán könnyen megközelíthető és elérhető, de a különleges környezet és kisugárzás a családi ebéd megkoronázását is jelenti. Egy olyan feszengés nélküli exkluzív környezet, ahol a nagyitól az anyósig, a szomszédtól az unokatestvérekig mindenki jól érzi és elengedheti magát.

    Szabó Péter chéfnek köszönhetően nálunk nem létezik lehetetlen, előre foglalás esetén akár személyes igényeknek is megfelelve, a család különleges kéréseinek eleget téve egyedi menük összeállítására is lehetőség van. Kérjen ajánlatot és készüljön az egyedi gasztro élményekre!

     

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online