Hírek

    Erla Villa, a felnőttbarát szálláshelyek gyöngyszeme

    Azt mondják, hogy egy igazán sikeres és jó szálloda a hotel belsővel indul. Azzal az aprólékosan megtervezett és megvalósított enteriőrrel, ami meghatározza, személyessé teszi a házat. Ha gondozott, letisztult és stílusos egy hotel belső, akkor Vendégként azonnal meg is előlegezzük a bizalmat, hiszen a részletek azt sugallják, ami kint rendben van, annak belül is úgy kell lennie. Az Erla Villa pontosan egy ilyen felnőttbarát szálláshely, stílusával, luxus egyszerűségével emlékezetessé teszi a pihenés perceit.

    Nagyjából erre az élményre alapoznak a boutique hotelek világszerte, pont úgy, mint az Erla Villa is. Különleges felnőttbarát szálláshelyként elsődleges célunk az, hogy a saját magunk alakította koncepció és enteriőr a felnőttbarát szolgáltatásokat szolgálja. Az Erla Villa nem kell alkalmazkodjon egy nagy szállodalánc szigorú szabályaihoz sem, ezért egy igazán egyedi, családias intimitást ad Vendégeinek. A házban hangsúlyozottan jelennek meg a jellegzetes helyi különlegességek. Barokk csillogás, némi felnőttbarát ízzel fűszerezve, mely olyan speciális élményt nyújtanak, amit szavakkal el sem lehet mondani.

    Az Erla Villa egy különleges felnőttbarát szálláshely

    Szállodánk nem a tömegeket akarja kiszolgálni. Arra törekszünk, hogy luxus lakosztályainkkal, minőségi wellness és relaxációs élményeket nyújthassunk a hozzánk érkezőknek. Tíz szobánk mindegyike különböző és a maga nemében egyedi módon szolgálja a felnőtt élményekre vágyó utazókat. Álljanak meg nálunk egy pillanatra. Hagyják kint a hétköznapok stresszes forgatagát. Keressék meg az utat újra önmagukhoz egy egyedülálló környezetben.

    A mindennapok családi eseményei a sok öröm és boldogság mellett bizony leszívják érzelmi és fizikális raktárkészletünket. Ezt feltölteni csak tudatosan lehet. Csak úgy, ha saját kezünkbe vesszük életünket és szorítunk időt saját magunkra és kedvesünkre. Az Erla Villa boutique hotel pontosan az a hely, ahol semmi nem vonhatja el a figyelmet erről a belső utazásról. 
    Vendégeink nyugalmát és élménydús pihenését páratlan, a régióra jellemző értékekkel töltjük meg. Gourmet vacsorák, borkóstolók, igazi egri programok szolgálják a színes és emlékekkel teli kikapcsolódást. 

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online