Üzleti rendezvények az Erla Villában

Erla Villa üzleti rendezvény

A tökéletes üzleti rendezvényhelyszín vidéken

 

Az üzleti rendezvények esetében is elengedhetetlen az elképzeléseinkhez és céljainkhoz mért tökéletes rendezvényhelyszín megtalálása. Legyen szó csapatépítő rendezvényről, executive meetingről, konferenciáról, partnertalálkozóról, termékbemutatóról: az Erla Villa a legjobb választás cégének.

 

Csodálatos kert, klasszikus és stílusos belső terek, természetes megvilágítással rendelkező, különleges elhelyezkedésű termek emelik magasabb szintre rendezvényeit, ha az Erla Villában tartja őket. A 21. század legmodernebb technikai eszközeivel, légkondicionált, elegáns és jól felszerelt rendezvénytermekkel kiváló üzleti rendezvényhelyszín vidéken, Egerben az Erla Villa.

 

Ha az Erla Villában tartja rendezvényét, akkor lehetőséget biztosítunk a teljes ház lefoglalására is, így a szálloda kiváló helyszíne lehet zárt körű dedikált tréningeknek, fontos felsővezetői meetingeknek és kisebb konferenciáknak is.

 

Üzleti rendezvényhelyszín vidéken, a barokk Egerben

 

Az alábbi rendezvénytípusok kapcsán feltétlenül javasoljuk szállodánk, az egri Erla Villa rendezvényhelyszínként való kiválasztását.

 

Üzleti rendezvényhelyszín vidéken, egy boutique hotelben – Csapatépítő tréning Egerben

 

A történelmi város, Eger, a Villa alatt húzódó pincerendszerünk, az izgalmas Szépasszony-völgy, a közelben elterülő Bükk, számtalan lehetőséget biztosítanak a kihívásokkal teli, kreatív és élményszámba menő csapatépítési programok megvalósításához.

 

Üzleti rendezvényhelyszín vidéken – Konferencia Egerben

 

Angol vidéki stílusú Villánk igazán elegáns helyszíne különböző, kisebb létszámú konferenciáknak. A tökéletes vendéglátás mellé pedig az Ön cégének is jár a kiváló technikai felszereltség, amivel támogatjuk rendezvényeit.

 

Üzleti rendezvényhelyszín vidéken – Továbbképzés

 

Természetes fényű rendezvénytermeink igény szerint berendezhetőek továbbképzések lebonyolítására.  A maximum létszám, amit el tudunk helyezni 32-50 fő. 

 

Üzleti rendezvényhelyszín vidéken – Executive rendezvény

 

Rendkívüli igényességgel kialakított Szalonunk és prémium minőségű Barokk Lakosztályunk kifejezetten alkalmas kis létszámú felsővezetői rendezvények, kihelyezett meetingek, tréningek lebonyolítására. Képzelje csak el: távol a cég nyüzsgő zajától, luxus körülmények között, festői környezetben, nyugodt légkörben, micsoda üzletek köttethetnek?! Ha ez még nem elég meggyőző, akkor megsúgjuk, hogy luxus kialakítású wellness világunk is hozzájárul vidéki üzleti rendezvényhelyszínünk pompájához. 

 

Helyszín

m2

Széksoros

Iskolapados

U alak

Állófogadás

Bankett

Üveg Terem

20

15-20 fő

10 fő

10 fő

20 fő

0

Gourmet Étterem

60

50 fő

40 fő

40 fő

50 fő

40 fő

Szalon

24

20-30 fő

15 fő

15 fő

30 fő

30 fő

Barokk lakosztály

36

nem elérhető

nem elérhető

nem elérhető

10

nem elérhető

 

Rendezvényes ajánlatkérés: info@erlavilla.hu