A felnőttbarát Erla Villa Egerben

Erla Villa, a luxus felnőttbarát hotel

Erla Villa, a luxus felnőttbarát szálláshely Egerben

 

 

Az Erla Villa, a barokk gyöngyszemének is nevezett, Eger városának történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található és egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi felnőttbarát pihenésre vágyóknak. 

 

Mitől luxus kivitelezésű az Erla Villa felnőttbarát szálláshely Egerben?

 

 

Az Erla Villa boutique hotel Eger történelmi belvárosában található luxus felnőttbarát szálloda.

 

A boutique szállások összes jellemzőjével bíró Villa, 14 különleges hangulatú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett lakosztállyal rendelkezik, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi és Varró Zoltán belsőépítész munkáját dicséri. A stílusos belső enteriőr pontosan azt a felnőttbarát hangulatot árasztja, amitől az Erla Villa olyan luxus élményt tud nyújtani Vendégeinek, amitől feledhetetlenné válik a gyerekmentes pihenés. Luxus, stílus, kényelem, csend: felnőttbarát szálláshely jellemzők, amit mindenki megérdemel, ha egy kis édeskettesre vagy egyéni feltöltődésre vágyik.

 

Mit jelent nekünk a felnőttbarát státusz?
 

Erla Villa boutique hotel, a stílusos, luxus felnőttbarát szálloda.

 

 • Mivel 14 év alatti gyerekeket nem fogadunk, ezért vendégkörünket leginkább párok, házaspárok, nyugdíjasok és üzletemberek teszik ki.

 

 • Nálunk garantáltan nem fog fáradt, nyűgös gyerekekkel találkozni az esti vacsorája elfogyasztásakor.

 

 • Az Erla Villában nem fogja megzavarni pihenését egyetlen hangos visítás sem a wellness részlegben.

 

 • Nyugalmát nem töri majd meg futkározó lábdobogás a folyosóról vagy a szomszéd szobából.

 

 • Az Erla Villában minden a relaxációt és az elmélyülést szolgálja.

 

 • A félpanziós ellátásnál csak olyan ételek közül válogathat, amit a felnőttek szeretnek. A tejbegrízzel és a halrudacskákkal mi leszámoltunk.

 

 • A bár meghitt légkörében igazi felnőtt beszélgetésekben lehet része, amit egyetlen kisgyerek sem szakíthat félbe.

 

 • Az Erla Villában a csönd, a meghittség benne van az árban és garantáltan meg is kapja.

 

 • Itt nem fogja kellemetlenül érezni magát, ha egy kis romantikára vágyna párjával, hiszen a legtöbben azért jönnek hozzánk, hogy kicsit közelebb kerüljenek önmagukhoz vagy párjukhoz a szürke hétköznapok után. 

 

 • Itt olyan egyedi enteriőrben élvezheti a kikapcsolódást, amit nem tarkítanak a falon gyerekrajzok, leszakadt tapéta darabok. Minden minőségi és pont Önök miatt született, azért, mert mindenkinek jár egy cseppnyi luxus ebben a felnőttvilágban.

 

 • Számunkra a nyugodt környezet megfizethetetlen és bevalljuk, nálunk a felnőtt pihenésbe ez is beletartozik. Ezért szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy minden a nők, férfiak, párok, apukák, anyukák, nagyszülők körül forogjon.

 

Felnőttbarát szállás és kert, amire igazán büszkék vagyunk

 

Erla Villa boutique hotel, a stílusos, luxus felnőttbarát szálloda.

 

A Villa külső és belső kialakítását gondosan megterveztük, átgondoltuk. Kizártuk a zajt, zsibongást okozó tényezőket, varázsoltunk egy álomkertet, amiben megnyugtató a séta és felnőttbarát szolgáltatásainknak hála, lehetővé tettük Vendégeink számára a nyugodt kikapcsolódást egy olyan luxus minőségű és egyedülálló környezetben, ami több, mint 2.000 négyzetméteren terül el.


A felnőttbarát Erla Villa egyik központi eleme a szemet gyönyörködtető teraszos kialakítású kert, amelyet a halastóból lefolyó fátyol vízesés tesz különlegessé. A növényzet megtervezését gondos kezekre bíztuk, hogy a színek, az illatok, a természetből fakadó harmónia segítse a vendégek relaxációját, belső elmélyülését, pihenését. Egy frissítő séta, egy rövid meditáció, egy lopott ölelés a park egy eldugott padján, mind élményekkel tölthetik meg a pihenést.

 

Amit a felnőttbarát Erla Villáról fontos tudni!
 

Erla Villa boutique hotel, a stílusos, luxus felnőttbarát szálloda.
 
 

A zavartalan pihenés biztosítása érdekében, valamint a Villa jellegéből adódóan, 14 év alatti gyermekek fogadására nincs lehetőség. Valljuk, hogy minden felnőttbarát panzió, hotel, apartman, így az Erla Villa is, megfelelő körülményeket kell biztosítson a felnőtt élmények újraéléséhez. Egy boldog családi élet nem jöhet létre egészséges és kiegyensúlyozott felnőttek nélkül. Mi azt választottuk, hogy megadjuk Önöknek a lehetőséget, hogy újra visszataláljanak Önmagukhoz, Egymáshoz a rohanó és sokszor igen stresszes hétköznapok után. A magunkra fordított idő százszorosan is megtérül. Felnőttbarát szállásunk ezt az élményt szeretné megadni Vendégeinek, kiegészítve egy cseppnyi igazi luxussal, ami, úgy hisszük, mindenkinek jár!