Hírek

    Tavaszi wellness egy felnőttbarát hotelben!

    Tavaszi wellness egy felnőttbarát hotelben!

    Ön is azok közzé tartozik, akik úgy érzik, hogy a tél a maga hosszú, sötét és hideg hónapjaival egy igazán embert és kapcsolatot próbáló évszak, amely napról-napra emészti fel minden energiáját és életkedvét?

    Önnek érdemes pár napot az Erla Villában töltenie annak érdekében, hogy feltöltődve, újult erővel legyen képes megélni és befogadni a finom illat-kavalkáddal érkező tavasz minden pezsgő pillanatát!

     

    A tavaszi fáradtság természetes – ideje feltöltődni egy felnőttbarát szálláshelyen, Egerben!

    A hosszú, szürke napok mély, fájdalmas nyomot hagynak mindenkiben. A járványok akkor is sokakat legyengítenek, ha „csak” influenzáról van szó – a karantén viszont elsősorban a pszichére van megterhelő hatással.

    Hiszen nem csak a monoton, mindennapos rohanás és túlterheltség idegenítheti el az embereket egymástól, hanem a kis helyeken való, tartós összezártság is.

    A legjobb tehát, ha párjával együtt egy hosszú hétvégére vagy inkább egy hosszú hétre hátuk mögött hagyják a gondokat és bajokat, és feltöltődnek az Eger egyik legcsodásabb részén, a történelmi belvárosban fekvő, felnőttbarát Erla Villában!

     

    Ne engedje, hogy átjárja és eluralkodjon életén a rideg, télies hangulat! Pihenje ki a felnőttbarát Erla Villában az elmúlt eseményeket!

    A rövid, színtelen téli nappalok során, amikor mindenki szeretne a saját dolgával, munkájával foglalkozni és haladni, a legkedvesebb természetű emberek között is apró-cseprő konfliktusok üthetik fel a fejüket, amelyek idővel komoly összezördülésekhez is vezethetnek.

    A karantén is sokakat megvisel, hiszen egy dolog pár napig otthon rostokolni és egészen más hetekig bezárva lenni, elszigetelve barátoktól, rokonoktól, a fizikai kapcsolatoktól.

    Akár egyedül szeretne kikapcsolódni, akár párjával az oldalán vágyna valami új és pezsdítő élményre, várja Önt egy kellemes, tél végi, testi-lelki feltöltődésre a felnőttbarát Erla Villa.

     

    Az Erla Villában igazi felnőttbarát kényeztetés vár Önre és párjára

    A felnőttbarátot szó szerint értjük: 14 év alatt vendégeket nem fogad a boutique hotel, így a tizennégy különleges hangulattal, egyedi és elegánsan berendezett lakosztályában tökéletes, gyermekzsivajtól mentes kikapcsolódás vár itt mindekit.

    Kiválóan felszerelt wellness-részlegben szakképzett masszőr, szauna és medence frissítik fel a testet és a lelket, a gourmet étterem minőségéről és színvonaláról pedig mindent elmond, hogy az Erla Villa nyerte el 2019-ben a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Nagydíját.

    A kikapcsolódást igazi felnőtt wellness élmények teszik teljessé: talpmasszázs, svéd masszázs, shea vajas és csokoládés masszázs vagy éppen argánolajos bőrfiatalító masszázs űzi messzire a fáradtságot, és tölti fel új energiákkal a vendégek testét és a lelkét.

    Mindeközben pedig biztosítva van a nyugalom, a csend, és még a kisgyerekes szülők is, akik erre az időre nagyszülőkre vagy rokonokra bízzák a gyermeküket, végre kikapcsolódhatnak, és csak egymással foglalkozhatnak.

    Ahogy véget ér a karantén, ideje tehát csomagolni és ide kattintva legalább egy hosszú hétvégre lefoglalni az egyik pompásan berendezett, minden luxussal felszerelt lakosztályt, hogy kipihenje párjával a fáradalmakat!

     

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online