Gyerekmentes szálloda Egerben: amikor végre egy kis békéhez jutunk

gyerekmentes szálloda Egerben

 

Testi és lelki egészségünk megőrzésének alapvető feltétele, hogy eleget pihenjünk. Ezt az igényt sem koffein, sem gyógyszer nem helyettesítheti hosszú távon. Sajnos, ahogyan telik az idő, egyre kevesebb időt tudunk szánni magunkra, és így egyre kevesebb minőségi idő is jut arra, hogy tényleg elengedhessük magunkat és ne a napi teendőkön kattogjon az agyunk. Ezért fontos, hogy amikor viszont van időnk kikapcsolódni, akkor azt az időt maximálisan használjuk ki egy nekünk megfelelő, nyugodt környezetben. Ezért is nőtt meg a gyerekmentes szállodák népszerűsége Magyarországon.

 

Elsőre (érthető módon) talán furcsán hangozhat számunkra ez az elnevezés: „gyerekmentes szálloda”. Itt nem arról van szó, hogy egyes szálloda tulajdonosok feszegetni szeretnék a politikai korrektség határait. Arról sincs szó, hogy ne kedvelnék a gyerekeket, sőt! A felnőttbarát hotelek koncepciója egy hétgyermekes családapától származik. Hamar nagy népszerűségnek örvendett ez az ötlet, és mivel többen is látták, hogy létezik releváns kereslet az ilyen szolgáltatásra, nem csak önálló gyerekmentes szállodák jöttek létre, hanem a nevesebb hotelláncok is kialakították saját felnőttbarát szállásaikat.

 

Egy felnőtteknek szóló hotelben így értelemszerűen korhatárhoz van kötve a szállás, ami szállodánként eltérő lehet. Az Erla Villa például nem fogad 14 év alatti gyerekeket, így tudja garantálni, hogy a vendégkör leginkább párokból, házastársakból, üzletemberekből, és nyugdíjasokból tevődik össze. Ez azt jelenti, hogy amikor végre eljutunk odáig, hogy párunkkal kettesben töltsünk egy kis időt, és még van is, aki vigyázzon a gyerekekre, nem kell szembesülnünk ugyanazzal a nyüzsgéssel és rohanással, amit egy pár napra magunk mögött akartunk tudni:

 

  • Az esti vacsoránál senki sem fogja zavarni: nyugalomban kóstolhatja végig egy igazi gourmet vacsora különböző fogásait párjával együtt.
  • Egy felnőttbarát hotelnél egy teljes mértékben zsivajmentes wellnessezésben lehet része, úgyhogy itt aztán tényleg csendben leengedhet.
  • A szobájában nem fogja megzavarni semmi olyan zaj, ami más szállodáknál előfordulhat.
  • Szabadon beszélhet felnőtt témákról párjával együtt, vagy más felnőttekkel egy hűsítő ital társaságában.

 

Egy gyerekmentes szálloda tehát egyszerűen arra a koncepcióra épül, hogy mindannyian emberből vagyunk. Teljesen természetes, hogy néha egy kis békére és intimitásra vágyunk. A magánszféránk ápolása nem önzés kérdése: ez is hozzátartozik ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, egészségesek maradjunk, és képesek legyünk megbirkózni a mindennapokkal járó felelősséggel.

 

Az Erla Villa gyerekmentes hotelben ezért minden a nyugalomról, a csendes környezetről, és a meghitt hangulatról szól. Itt senki sem fogja zavarni, ha kettesben szeretne romantikázni a párjával: a legtöbb vendégünk pont e célból választott minket.

 

Ha úgy érzi, hogy Önnek is járna már egy pár nap pihenés, akkor ne habozzon szállást foglalni az Erla Villa gyerekmentes szállodájában!