Téli wellness – Az igazi kikapcsolódás, jó évkezdés!

Téli wellness Egerben, az Erla Villában

 

Pihenje ki a karácsonyi és szilveszteri zsongást az Erla Villa gyermekmentes, felnőttbarát lakosztályaiban!

Az év végi nyüzsgés és rohanás után mindenkinek szüksége lenne egy kis csendre, nyugalomra. Pár napra, amikor újrarendezheti gondolatait, feltöltheti erőtartalékait és mind testileg mind lelkileg megújulhat.

A tartalmas, ugyanakkor pihentető kikapcsolódásra a wellness programok nyújtotta kényeztetésnél keresve sem találni alkalmasabb lehetőséget.

 

Az Erla Villa a téli wellness-élmények igazi kincsestára

 

Egy mennyei birodalom, amely kifejezetten felnőtt vendégeink testi-lelki feltöltődését, kényeztetését szolgálja. Itt nincs nyüzsgés sem gyerekzsivaj.

Amennyiben úgy kívánja, teljes nyugalomban élvezheti az Erla Villában eltöltött napjainak minden percét, privát szférája megőrzése mellett meditálhat és zavartalanul élvezheti a jótékony csendet.

Foglalja le már most a lakosztályát, és adja át magát a jól megérdemelt pihenésnek!

 

Az Erla Villa felnőtt wellness részlege tökéletes helyszín, ha egy kis kényeztetésre vágyik

 

Többek között finom, stílusos luxus környezet, lélekig hatoló, kellemes csend, feszített víztükör, valamint csodálatos, az igényes belső kertre nyíló panoráma nyújt itt felfrissülést testnek és léleknek.

Mi lehet kellemesebb érzés annál, mint év első, hideg téli napjain jóleső melegbe burkolózva, az emeleten levő wellness részleg pihenőágyairól, pezsgővel a kezünkben csodálni a deres csipkébe öltözött fák koronáit, vagy épp a csodálatosan hulló hó puhaságát?

Talán csak az, ha mindezt egy finom, egész testet kényeztető, bőrfiatalító csoki masszázs, vagy egy forró szaunát követő hűs csobbanás után teheti!

 

A felnőtt wellness részleget a szállóvendégek korlátlanul és térítésmentesen használhatják télen-nyáron!

 

A frissítő medencét is rejtő wellness részleg teret nyit az aktívabb, ám tülekedésmentes kikapcsolódásnak.

A testet-lelket átjáró, meleg finn szauna hatását remekül kiegészíti az álló szolárium, amelynek csövei nem csak a természetesen egészséges bőrszínt segíthetnek visszanyerni, de fokozzák a szervezet D-vitamin termelését is.

A szolárium használata bizonyítottan jótékony hatással van az immunrendszerre, kisebb megfázások és bőrproblémák esetén segít felgyorsítani a gyógyulás folyamatát.

Azok, akik kevésbé bírják a túlzottan meleg környezetet talán jó hír lehet, hogy a szolárium ultra cool, megnövelt teljesítményű hűtőventillátorral van felszerelve, a szobaár pedig tartalmazza az egy alkalmas szolárium használatot minden szállóvendég részére.

 

Az Erla Villa wellness részlegében minden szolgáltatás megtalálható, amelyre egy kellemes, testet-lelket feltöltő, téli wellness kikapcsolódáshoz csak szüksége lehet. Éljen a lehetőséggel, foglalja le már most a lakosztályát.