esküvői fotózás helyszín

Itt a legjobb esküvői fotózás helyszín!

Ahogy a helyszín keresése, kiválasztása is központi kérdés az esküvők esetében, legalább ugyanilyen hangsúlyos dilemma a párok életében, hogy megleljék az esküvői fotózás tökéletes helyszínét. Hiszen a nagy napon készült képek fontos emlékként szolgálhatnak majd gyerekeink, de akár még a déd- vagy az ükunokáink számára is. Így egyáltalán nem mindegy, hogy hol legyen az esküvői fotózás helyszíne.

A tökéletes esküvői fotózás helyszíne – luxus és elegancia keveréke

 

Az esküvői fotózás az elmúlt évtizedekben hatalmas változáson ment keresztül. Vége a régi műtermi, klasszikus, egyforma beállításoknak! Éppen ezért érdemes időt és energiát szánni arra, hogy az esküvői fotózás helyszínét előre körbejárják a szerelmesek, hogy aztán egybekelésük napján csodálatos és kreatív képek születhessenek. Az Észak-Magyarország barokk gyöngyszemének tartott Eger belvárosában található Erla Villa, nem csupán az esküvő, de akár az esküvői fotózás helyszíneként is szolgálhat. Ideális választás a kívül-belül gondosan kialakított, átgondolt környezet!

 

Az esküvői fotózás helyszíne: az álomkert

 

Képzeljen el egy helyet, ahonnét kizártuk a zajt, a zsibongást, ahol sikkes elegancia és nyugalom uralkodik. Egy olyan álomkertet varázsoltunk szállodánk köré, ahol több mint 2000 négyzetméteren minden apró részlet szemet gyönyörködtető: festői környezet, pompás táj.  El sem képzelhet megfelelőbb helyszínt esküvői képeinek elkészítéséhez, mint az Erla Villa tündöklő kertjét!

 

Nálunk fejedelmi képek születhetnek.  A teraszos kialakítású kert, amelyet a halastóból lefolyó fátyol vízesés tesz különlegessé pompás dekorációs eleme lesz az esküvői fotóknak. Egyszerűen látnia kell, hogy milyen hátteret ad majd az esküvői ruhájának ez a mesebeli helyszín! Fotózás közben pedig bebarangolhatják az egész kertet: biztosan lesz idő egy romantikus ölelésre a park egyik eldugott padján, vagy egy forró csókra a vadregényes környezetben.

 

 

Stílusos belső terek - az esküvői fotózás helyszíne

 

Az Erla Villa más szempontból is tökéletes választás az esküvői fotózás helyszíneként! Ha ide szervezik csodaszép képeik elkészítését, akkor garantáltan nem kell esőnapot választani, mert nálunk nem jöhet közbe semmi! Legyen szikrázó napsütés vagy borult égbolt zivatarral, az Erla Villában nincs megoldhatatlan probléma. A boutique hotel belső terei legalább annyira látványos, csodálatos és elegáns környezetként szolgálnak majd az esküvői fotókhoz, mint a festői kert. Mesés lakosztályaink bármelyike lefoglalható a fotózás idejére, különleges dizájnt kapott éttermünk, belső tereink, Szalonunk pedig minden beállításban a legjobbat hozzák ki a megörökíthető pillanatokból.

 

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy aki az Erla Villát választja esküvői fotózása helyszíneként, annak csak a jóság és szépség sugárzik majd vissza képeiről. Kérés esetén profi fotósról is gondoskodunk, csak jelezniük kell, hogy komplett fotózás szolgáltatásról álmodnak. Itt soha nincs tömeg! Teljes nyugalomban, maradéktalan harmóniában élvezhetik az esküvőre való hangolódást. Személyesen itt tudnak érdeklődni a lehetőségekről, vagy egy kattintás ide, és máris ki lehet pipálva az esküvői teendő lista egyik legfontosabb pontja.