Hírek

    Minden nő álma – romantikus lánykérés

    Minden nő álma – romantikus lánykérés

    Ki ne álmodott volna kislányként a fehér paripán vágtató szőke hercegről, aki egy romantikus lánykéréssel valóra váltja álmainkat? Persze aztán felnövünk és rájövünk, hogy a szőke herceg nem is létezik, de a romantikus lánykérésről még felnőttfejjel sem mindig szívesen mondunk le. A leánykérésnek ma már valóban csak a csillagos ég szabhat határt, hiszen a kreativitásnak senki sem szabhat gátat, főleg, ha egy „igen” a tét.

    A XXI. század fiai pedig ugyancsak szabadjára engedhetik fantáziájukat és ötleteik megvalósításának csupán az anyagiak állhatnak útjába. Aki a jegygyűrűre egy kisebb vagyont elköltött, a romantikus lánykérésre pénztárcabarát megoldást keres. Az egri Erla Villában az elképzelések valóra válnak, legyen szó akár egy egyszerű, kétszemélyes vacsoráról, vagy akár a legvadabb álmaink megvalósításáról.

     

    Néhány ötlet a romantikus lánykérés kivitelezésére

    Természetesen néha a legegyszerűbb megoldások a legjobbak, ezért a felnőttbarát szállodában eltöltött hétvége során, egy gyertyafényes, meghitt vacsora közben az édességbe rejtett gyűrűvel is elérheti célját az elszánt férfi, miközben a háttérben andalító, lágy zene szól. De az Erla Villában ennél sokkal merészebb ötletek is véghez vihetők!

    Éttermünkkel előre egyeztetve lehetőség van arra is, hogy bármilyen ételt kérésre elkészítsünk. De ha valaki ágyba vitt reggelivel, édes finomságok között szeretné a romantikus lánykérést megejteni, annak sincs akadálya, hogy ezt személyesen tegye meg. De becsempészhető a gyűrű az előre elkészített piknik kosárba is, ha a nagy kérdést a lenyűgöző környéken kirándulva, vagy akár a hegyekben kívánja feltenni.

    A szálloda épülete mellett természetesen az igényesen kialakított kertben lévő halastó és fátyol vízesés is ideális helyszín lehet a nagy pillanathoz. Kérje meg szíve választottjának kezét a hangulatos fényekkel megvilágított egyedülálló környezetben, ahová a lakosztályból akár lámpások is vezethetik útját!

    Ha azonban nem valaki nem a szavak embere, beszélhetnek helyette a képek is! Az Erla Villában a romantikus lánykérés nagyot robbanhat a kibérelhető privát moziteremben is. A nagy Ő számára, mintha csak egy meghitt esti mozizással indulna a program, munkatársaink azonban a megfelelő pillanatban fokozhatják az izgalmakat a vászonra kivetített örök üzenettel. Képzeljétek csak el, édeskettesben ültök be a terembe, a fények elhalványulnak és kezdetét veszi a film. Az előzetes helyett azonban egyszer csak egy személyes üzenet érkezik: Hozzám jössz feleségül? Nincs olyan nő, aki ne olvadna el egy ilyen romantikus akció hatására.

    Akárhogy is tervezi el egy férfi szíve választottjával a lánykérés napját, jó, ha tudja: a felmérések szerint a magyar nők többsége meghitten, romantikusan képzeli el a lánykérést valami wellness utazás során. Ha az „igen”-t nem is biztosíthatjuk, a helyszínt és a tökéletes körülményeket garantálni tudjuk!

     

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online