Hírek

    Télűző márciusi programok Egerben

    Télűző márciusi programok Egerben

    Ha téged is utolért a tavaszi zsongás és a hosszú, borongós tél után végre kiszabadulnál a négy fal közül, eljött a te időd. Ha a mozgásigényed a napsütéses órák számának emelkedésével nő és a friss levegő illata is csábít már, ne habozz egy percet sem tovább!  Tereld össze a haverokat, vagy vágd magad autóba és irány Kelet-Magyarország festői gyöngyszeme: Eger! Összeszedtünk néhány tippet, ezek lesznek a legjobb márciusi programok Egerben.

    Ha március, akkor Eger!

    Ha egy kis kulturális kikapcsolódásra vágynál, izgalmasabbnál izgalmasabb előadásokkal, kiállításokkal, koncertekkel, filmekkel, zenével és tánccal, valamint képzőművészeti programokkal vár az idei Tavaszi Fesztivál március 15. és április 28. között. A 2019-es fesztivál mottója: „Csillagtól Csillagig”, azaz az Egri Csillag új évjáratának hagyományos fellövésétől az Egri Csillag Weekend rendezvényig tart, egészen pontosan 45 napig.

    A márciusi programok Egerben azonban nem feltétlenül tartanak másfél hónapig: március végén, 29. és 31. között, három napon keresztül a rallye sport szerelmesei szállják meg a történelmi várost és drukkolnak idén az Eger Rallye résztvevőinek. A mezőny pénteken a város főteréről rajtol el, hogy három nappal később, a száguldást és versengést követően kalanddal telve érkezzenek vissza.  Eger március végén közös fesztiválozásra hívja az ország összes hungarikumát, hogy egy helyen mutatkozzanak be a magyarság csúcsteljesítményeit megtestesítő értékek. A március utolsó hétvégéjén, 30-án és 31-én, immár hagyományosan is megrendezésre kerül a Hungarikum piknik.

    Egerbe mindig érdemes megérkezni: egy gigászi megmérettetés, egy mesébe illő előadás, vagy egy valódi hungarikum-kísérlet után a város egy másik arcát is megmutatja. Különleges hangulatával, csendes utcáival tapintható közelségbe hozza történelmünket és igazi feltöltődést jelent a szürke hétköznapok borongós napjai után.

     

    Márciusi programok Egerben – minden út az Erlába vezet!

    De legyen szó túrázásról a közeli hegyekben, egy könnyed kirándulásról a Szalajka-völgyben, vagy bármilyen borkóstolásról a karnyújtásnyira lévői pincékben, egri kiruccanását csakis az Erla Villában fejezheti be. Mert mi mások lehetnének a legjobb márciusi programok Egerben, mint egy télűző wellness és egy tavaszi kikapcsolódás a felnőttbarát szállodánk luxus környezetében?

    Stílusos, luxus kivitelezésű szobáinkban kialudhatja fáradalmait, majd meggyötört testét a wellness részleg medencéiben áztathatja ki. Zárásként pedig ne hagyja ki mennyei gourmet-fogásainkat sem a szállodánk éttermében.  Nálunk a csend és a nyugalom elengedhetetlen kellékei a frissítő márciusi programoknak Egerben! Ajánlatot kérni, szobát foglalni itt érdemes!

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online