Hírek

    Tökéletes, különleges esküvői helyszín?

    A tökéletes tárgyaló bérlése

    A jó tárgyalástechnika még nem elég a sikerhez: az üzleti találkozók helyén a körülményeken is rengeteg múlik. Vannak olyan megbeszélések, ahol nagy a tét, ilyen helyzetekben a felek feszültek, várakozással teli a légkör. Nem ismerjük még a másik álláspontját, elképzelését.

    A megfelelő helyszín megválasztásával sokat oldhatunk ezen a feszült állapoton. A rideg tárgyalóterem helyett válasszunk olyan helyszínt, ahol fel lehet oldódni és tiszta fejjel gondolkodni. Tárgyaló bérlésére az egri Erla Villa boutique hotelben is lehetősége van!

    Ha Ön is szeretne professzionális körülmények között tárgyalni ügyfeleivel és a választott helyszínnel elkápráztatni partnereit, az Erla Villa boutique hotel a legjobb választás cégének! Nyűgözze le tárgyalófeleit Eger történelmi belvárosában található szállodánk különleges elhelyezkedésű rendezvénytermeiben! A tárgyaló bérlése ne legyen akadálya vállalkozása sikerességének!

     

    Tárgyaló bérlése patinás környezetben

    Legyen megbeszélése csupán egy órás, tartson akár egy napig, esetleg több napon át, az Erla Villában a tárgyaló bérlésének lehetőségei az Ön igényeihez alkalmazkodnak. Szállodánkban nem csupán a szemet gyönyörködtető, vadregényes kert és az impozáns, egyedi tervezésű belső terek, hanem a 21. század legmodernebb technikai eszközeivel, professzionálisan felszerelt, kényelmes rendezvénytermek is hozzájárulnak megbeszélése eredményességéhez. Tegyen Ön is tárgyalásai pozitív kimeneteléért és béreljen tárgyalót nálunk!

     

    Ezért válassza az Erla Villát tárgyaló bérlésére!

    A tárgyaló bérlése mellett, ha az Erla Villa boutique hotelben tartja megbeszéléseit, lehetőséget biztosítunk a teljes ház lefoglalására is. Így partnereit nem csupán az üzleti egyeztetések során tudja elkápráztatni, de lehetőséget biztosít részükre, hogy rendkívüli igényességgel kialakított Szalonunkban és prémium minőségű Barokk Superior Lakosztályunkban nyugodt körülmények között tudjanak felkészülni a megbeszélésre. Az eredményes tárgyalásokat pedig a felnőtt wellness részleg stílusos pihenőágyain és a feszített víztükrű medencében, vagy akár a jakuzziban fejedelmi körülmények között ünnepelhetik.

    Sikeres üzletet nem lehet korgó gyomorral megkötni - éttermi szolgáltatásainkkal kiegészülve szállodánkban az üzleti találkozó teljes körű lebonyolításához segítséget nyújtunk. A tárgyaló bérlése mellett egy jóízűen elfogyasztott gourmet ebéd vagy vacsora is a gyümölcsöző üzleti kapcsolatot támogatja. Nyugodt légkör, festői környezet és luxus körülmények – az alapjai egy prosperáló együttműködés megkezdésének!

    Ne habozzon, kérjen már most ajánlatot itt

     

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online