céges karácsonyi vacsora

Legyen kivételes az idei céges karácsonyi vacsora!

A céges karácsonyi vacsora fontos szerepet tölt be egy vállalat életében. Nemcsak az elmúlt év értékelése szempontjából, hanem sokkal inkább a csapat összekovácsoló hatása miatt is kihagyhatatlan esemény. Az egész évben ugyanazon célért hajtó alkalmazottak ilyenkor leereszthetnek, elengedhetik kicsit magukat és közösen fogyasztják el vacsorájuk.

Ezeken az estéken elássák a csatabárdot, félre teszik a nézeteltéréseket és olyan kollégákkal is koccintanak a sikerekre, akikkel korábban egy szót sem váltottak. Az esetleges, kényes szituációkat pedig akár évekig emlegethetik. Mindehhez azonban elengedhetetlen a jó helyszín.

 

Lepje meg munkatársait egy elegáns céges karácsonyi vacsorával az Erla Villa éttermében! Az Eger festői belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található boutique hotel igazán különleges helyszínt biztosít a céges évet lezáró eseményhez. Legyen szó akár egy kötetlen hangulatú, vidám – vagy épp egy hivatalos jellegű céges karácsonyi vacsoráról Egerben!

 

Tökéletes helyszín a céges karácsonyi vacsorákhoz

 

A legmodernebb technikai eszközökkel, légkondicionálóval felszerelt rendezvényhelyszín a különleges elhelyezkedésű termekkel páratlan színhelyévé válhat céges élményeinek. A kollégák már az érkezéskor rácsodálkozhatnak az inspiráló környezetre. Az ünnepi, meghitt hangulat mellett pedig romantikus kert, klasszikus és stílusos berendezés, a város festői barokk miliője emelik magasabb szintre rendezvényét. A kizárólag minőségi alapanyagokból készült egyedülálló gourmet-választék és profi chéfünk szenvedéllyel készített ételkülönlegességei közül minden munkatárs megtalálja a számára megfelelőt. Az Erla Villa rendezvénytermei igény szerint berendezhetők a céges imázs vagy design-nak megfelelően is.

 

Páratlan élmények a céges karácsonyi vacsora mellett

 

Az Erla Villa boutique hotelben mindenre találunk megoldás! Ha a szállodában tartja céges karácsonyi vacsoráját, lehetőséget biztosítunk a teljes ház lefoglalására is, így akár igazán egyedivé és meghitté varázsolhatja a munkatársak számára is az ünnepi készülődés időszakában ezt a kivételes eseményt.

 

Igényesen kialakított, stílusos és luxus lakosztályaink pedig kényelmes pihenést is biztosíthatnak az alkalmazottak számára a céges karácsonyi vacsorát követően. Távol a nyüzsgéstől, a céges gondoktól festői környezetben pihenhetik ki a kollégák az estét vagy akár a lenyűgöző wellness részlegen meríthetnek új erőt a folytatáshoz.

 

Bővebb információk

info@erlavilla.hu

hozman.linda@erlavilla.hu

06 30 589 65 36