Hírek

    Legyen kivételes az idei céges karácsonyi vacsora!

    A céges karácsonyi vacsora fontos szerepet tölt be egy vállalat életében. Nemcsak az elmúlt év értékelése szempontjából, hanem sokkal inkább a csapat összekovácsoló hatása miatt is kihagyhatatlan esemény. Az egész évben ugyanazon célért hajtó alkalmazottak ilyenkor leereszthetnek, elengedhetik kicsit magukat és közösen fogyasztják el vacsorájuk.

    Ezeken az estéken elássák a csatabárdot, félre teszik a nézeteltéréseket és olyan kollégákkal is koccintanak a sikerekre, akikkel korábban egy szót sem váltottak. Az esetleges, kényes szituációkat pedig akár évekig emlegethetik. Mindehhez azonban elengedhetetlen a jó helyszín.

    Lepje meg munkatársait egy elegáns céges karácsonyi vacsorával az Erla Villa éttermében! Az Eger festői belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található boutique hotel igazán különleges helyszínt biztosít a céges évet lezáró eseményhez. Legyen szó akár egy kötetlen hangulatú, vidám – vagy épp egy hivatalos jellegű céges karácsonyi vacsoráról Egerben!

     

    Tökéletes helyszín a céges karácsonyi vacsorákhoz

    A legmodernebb technikai eszközökkel, légkondicionálóval felszerelt rendezvényhelyszín a különleges elhelyezkedésű termekkel páratlan színhelyévé válhat céges élményeinek. A kollégák már az érkezéskor rácsodálkozhatnak az inspiráló környezetre. Az ünnepi, meghitt hangulat mellett pedig romantikus kert, klasszikus és stílusos berendezés, a város festői barokk miliője emelik magasabb szintre rendezvényét. A kizárólag minőségi alapanyagokból készült egyedülálló gourmet-választék és profi chéfünk szenvedéllyel készített ételkülönlegességei közül minden munkatárs megtalálja a számára megfelelőt. Az Erla Villa rendezvénytermei igény szerint berendezhetők a céges imázs vagy design-nak megfelelően is.

     

    Páratlan élmények a céges karácsonyi vacsora mellett

    Az Erla Villa boutique hotelben mindenre találunk megoldás! Ha a szállodában tartja céges karácsonyi vacsoráját, lehetőséget biztosítunk a teljes ház lefoglalására is, így akár igazán egyedivé és meghitté varázsolhatja a munkatársak számára is az ünnepi készülődés időszakában ezt a kivételes eseményt.

    Igényesen kialakított, stílusos és luxus lakosztályaink pedig kényelmes pihenést is biztosíthatnak az alkalmazottak számára a céges karácsonyi vacsorát követően. Távol a nyüzsgéstől, a céges gondoktól festői környezetben pihenhetik ki a kollégák az estét vagy akár a lenyűgöző wellness részlegen meríthetnek új erőt a folytatáshoz.

     

    Bővebb információk

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

    06 30 589 65 36

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online