Hírek

    Ilyen egy igazi romantikus ajándék!

    Ilyen egy igazi romantikus ajándék!

    Miért kellene egy meglepetéshez különleges alkalom? Miért gondoljuk úgy, hogy egy szerettünk boldoggá tételéhez vagy megörvendeztetéséhez egy rendkívüli eseményre, ünnepre van szükség? Szerezzünk örömet csak úgy! Lepjük meg magunkat, kedvesünket, vagy akár egy családtagunkat egy romantikus kiruccanással. A rohanós, munkával eltöltött, szürke hétköznapokon nem jut időnk egymásra.

    Sosincs elég időnk pihenni, feltöltődni vagy szórakozni és kikapcsolódni. A rengeteg tennivaló és helytállás mellett pedig a párunkkal töltött elegendő és minőség együttlét szinte kiveszett az életünkből. Éppen ezért nincs szükség a szerelmesek napjára, karácsonyra vagy születésnapra ahhoz, hogy meglepjük egymást egy igazán romantikus ajándékkal, egy bizsergető feltöltődéssel az egri Erla Villa felnőttbarát szállodájában.  A romantika cseppet sem elcsépelt vagy idejét múlt. Az apró figyelmességek igenis fontos gesztusok egy párkapcsolatban.

    Tapasztalják meg a wellness felpezsdítő erejét, egy gyerekmentes helyszínen a csend erejét. Kényeztessék magukat egy gourmet vacsorával és pihenjenek főúri lakosztályaink egyikében igazán idilli hangulatban. Kérje online ajánlatunkat és foglalja be már most, hogy hamarosan romantikus ajándék lehessen az utazásból!

     

    Miért az Erla Villa a legjobb romantikus ajándék?

    Vajon ki tudná felsorolni az ajándékba kapott tárgyak sorát az elmúlt évekből? Szinte biztos, hogy az emberek többsége már nem emlékszik pontosan a szuvenírek tömkelegére, de arról, hogy a szakadó hóesésben milyen meghitt hangulatot árasztott a szálloda meleg kandallója, vagy a sugárzó napsütésben milyen végtelen szabadnak érezte magát párja mellett a medence partján, mindenkinek vannak emlékei. A boldogságot élmény formájában ugyanis meg lehet vásárolni.

    Élményt ajándékozni manapság egyre elterjedtebb szokás, hiszen a személyesen átélt, megélt impulzusok mélyebben hagynak bennünk nyomot. Amúgy is az a legjobb ajándék, amikor az izgalom nagy része még hátra van, az eljövendő tapasztalatok átélésére még várnunk kell. Így marad időnk arra, hogy elképzeljük, milyen kalandok várnak ránk, mennyi kacagásban, örömben lesz részünk. A romantikus ajándék pedig igazán gazdag meghitt, harmonikus pillanatokban.

     

    Romantikus ajándék – luxus környezet

    Egy ilyen meglepetésnek, romantikus ajándéknak mi adhat megfelelőbb környezetet, mint az a pompa és luxus, az a stílus és dizájn, ami az Erla Villát jellemzi. A teljes semmittevés a pazar lakosztályok egyikében, a bizsergető felüdülés a harmónia és a csend világában a wellness részlegen, az ízek világának varázslata az étteremben – jelenti a valódi és teljes kikapcsolódást mindenki számára.

    Egy jól kitalált és időzített romantikus ajándék teli találat lehet kirobbantani kapcsolatunkat a szürke monotonitásból. Sok pár érzi, hogy törődnie kellene kapcsolatával, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá. Az együtt eltöltött időt semmi sem helyettesítheti. Éppen ezért egy közös vacsora, egy bódító utazás, jó kezdetei lehetnek párkapcsolatunk leporolásának. Kiszakadva a megszokásokból sokkal könnyebb egymáshoz közelebb kerülni, felizzítani a kihunyóban lévő tüzet, visszaültetni az intimitást az életünkbe. Szakértők szerint, minden egyes, nyugodt körülmények között, egymásra szánt perc aranyat ér és legalább ezerszeresen hálálja meg magát.

    Ne felejtsen el ajánlatot kérni, hogy hamarosan ajándékozottja is átélhesse a nyugalom és a fényűzés harmonikus elegyét.

     

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online