Hírek

    Így hozd vissza a romantikát életedbe!

    Ahogy egy friss kapcsolatban is fontosak a közös élmények, úgy az évek, évtizedek óta együtt élő párok esetében is létszükség lehet néhány édeskettesben eltöltött nap. Egy romantikus utazás során nem csak a pihenés kerül a fókuszba, hanem az is, hogy elmélyíthessük párkapcsolatunkat, jobban megismerjük a másikat és igazán fókuszálni tudjunk egymás felnőtt igényeire. Sokaknak pont azért siklik ki házasságuk, együttélésük, mert nem figyelnek oda arra, hogy olyan dolgokat is csináljanak együtt, ami nem a családról, munkáról szól, hanem csak és kizárólag róluk, saját magukról!

    Egy romantikus utazás rendbe tehet mindent?

    Nem könnyű a kezdeti izgalmakat életben tartani vagy visszahozni a romantikát egy párkapcsolatba. Ha azonban tudatosan törekszünk arra, hogy megtartsuk a tüzet, beszélnünk kell partnerünk szeretet nyelvét. Koncentráljunk arra, ami párunknak a legjobb. Ha őt boldoggá tudjuk tenni, akkor mi magunk is boldogabbá válhatunk. Ha például partnerünk romantikus utazásra vágyik, semmiképpen ne vigyük őt 3 napra túrázni a Mátrába, mert várhatóan az összekovácsolódás helyett, kínos percekben lesz majd részünk.

    Egy romantikus utazás beindíthatja a fantáziát egy kapcsolatban, amelyből a későbbiekben lehet majd táplálkozni, erőt meríteni. Ám sokan érzik idegennek a szentimentalizmust és bizonytalanok, fenntartásaik vannak ezzel kapcsolatban. Aki nem tudja hát, hogy fogjon hozzá egy romantikus utazás megtervezéséhez, annak van egy jó hírünk: nem kell tökéletesen kivetkőznie senkinek önmagából, elég az is, ha profi kezekre bízzuk magunkat: irány egy eldugott kis szálloda, ahol álomként élhetjük meg az összes pillanatot és minden egyes részlet készen áll ahhoz, hogy jól érezzük magunkat.

     

    Milyen egy tökéletesen romantikus utazás?

    Az igazán romantikus utazás ott kezdődik, hogy örömmel kezdünk hozzá a szervezéshez, lehetőleg közösen. Együtt választjuk ki a számunkra legjobb úti célt és tervezzük el a pihenés időpontját. Közösen várjuk, álmodozunk róla, készülünk rá. Így, mire eljön az indulás időpontja, tökéletesen romantikus hangulatba kerülhetünk.

    Ha van egység egy párkapcsolatban, akkor egyik fél sem fogja cikiként, tabuként megélni a romantikus utazást, hanem könnyedén átadja magát a finom és csábító illatoknak, a puhaságnak, laza programoknak, időbeosztás nélküli életnek, csöndes elvonulásnak, hangulatos környezetnek. Mi ezt úgy hívjuk: felnőtt élményeknek. Nem véletlenül… 

     

    Válasszunk felnőttbarát hotelt romantikus utazásunkhoz!

    Ha semmi sem tud kizökkenteni bennünket egymás bűvköréből, akkor lényegében mindegy, hová megyünk, csak legyen ott a másik. A saját, kicsi és zárt világunk sokszor tud olyan erős lenni, hogy kizárja a külvilág zavaró zaját, nyüzsgését. Ha viszont azt szeretnénk, hogy néhány napra valóban fenséges körülmények között építhessük kapcsolatunkat, akkor a romantikus utazást érdemes egy, gyerekeket kizáró, úgynevezett felnőttbarát hotelben megejteni. Ennek a választásnak több előnye is van: egyrészt olyan környezetben tölthetjük fel magunkat és kapcsolatunkat, ahol minden önmagunk és párunk regenerálódását szolgálja, másrészt semmi az égvilágon nem vonja el a figyelmünket a célról, ami miatt utazni indultunk. 

     

    Ide mennek a szerelmesek romantikus utazásra!

    Madarak csicsergésére ébredni? Puha párnák között feküdni és gyönyörködni egy varázslatos kilátásban? Pezsgőt inni reggelire? Megmártózni egy fenséges wellness részleg frissítő medencéjében? Lopott öleléseket váltani egy lenyűgöző séta közben? Egymáshoz bújva sziesztázni egy kényelmes szobában? Elmerülni a gasztronómia és a borok mesés világában? Kézen fogva sétálni egy kivilágított, bájos, vidéki városban? Mindez jár nektek is! Például egy romantikus utazás keretein belül, az Erla Villa boutique hotelben. Luxus miliő, amit te és kapcsolatod is megérdemeltek. Válasszatok kedvező csomagajánlataink közül, szeretettel várunk benneteket minden évszakban!

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online