Miért ne akarnák a felnőttek az édeskettest?

felnőtthotel Eger Erla Villa

 

Magyarországon még nincs olyan nagy kultúrája a felnőttbarát hoteleknek. Lényegében egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat a szálláshelyeket, akik merészen bevállalták, hogy megteremtik a gyerekektől mentes pihenés oázisait. Nagyon sokan ódzkodnak még ettől a műfajtól, pedig, ha belegondolunk, éppen itt volt az ideje annak, hogy valaki tudatosan megteremtse a helyet és időt arra, hogy a felnőttek magukra és egymásra fókuszálva pihenhessék ki a szürke és kimerítő hétköznapok stresszét.

 

Felnőttbarát hotel, ahol élmény az édeskettes?

 

Sokakban ott van az eltitkolt vágy, hogy szeretnék úgy kipihenni magukat, hogy igazi feltöltődést kapjanak pénzükért. A legtöbb magyarországi szálláshelyen azonban ez lehetetlen. Mert hiába az óriási wellness részleg, ha két centire a fejünktől bombát ugrik egy gyerek a medencébe. 

Mindenki tegye a szívére a kezét és mondja ki azt a számot, hogy hányszor érzett csalódottságot, amikor kettesben utazott el párjával romantikázni, a gyertyafényes vacsorát azonban visító gyerekek és idegbeteg szülői fegyelmezések tették rémálommá. A hazai felnőttbarát szállodákban pont ezt az érzést nem kell átélnie senkinek. Lehet támadni a koncepciót, de nem érdemes. Igenis mindenkinek jár a nyugodt körülmények között történő feltöltődés.

 

Milyen lehetősége van egy párnak, ha tényleg édeskettes pihenésre vágyik?

 

Jelenleg 4 olyan szálláshely van az országban, amely dedikáltan csak a felnőttekre koncentrál. A koncepció külföldön már népszerű, itthon mégis felfedezésre vár. Pedig lenne rá igény. Ha nem kezelnénk tabunak a témát és kimondanánk végre, hogy kell egy hely, ahol magunk lehetünk.

Az Észak-Magyarország régióban két hotel is van, amely ideális kikapcsolódási lehetőséget nyújt a gyerekmentes élethez. Legyen szó romantikáról vagy regenerálódásról, az egyik ilyen felnőttbarát hotel, az egri Erla Villa első osztályú választás lehet.

 

Erla Villa, a felnőttbarát hotel, ahol mindenkinek jár az édeskettes

 

A felnőttbarát szálláshely különlegessége, hogy az elérhető árat luxus körülményekbe csomagolták. Egy olyan ékszerdobozról van szó, ami kellőképpen szeparált, megfelelően intim, amely egyaránt szolgálja az elvonulást és az egymásra hangolódást. Éppen ezért a mi kedvencünk ez lett, az Erla Villa. A mindössze 10 szobával rendelkező ház Varró Zoltán munkáját dicséri: stílusos szobák, dizájnos enteriőr és prémium életérzés a wellness-ben. A konyha pedig, egyszerűen páratlan. Kár, hogy csak szállóvendégek próbálhatják ki egyelőre.