Hírek

    Márciusban is, irány a felnőttbarát Eger!

    Jobbnál jobb programokkal, finom italokkal és ételekkel, igényes szállásokkal várja márciusban Eger a szórakozni, kikapcsolódni vágyó látogatókat. Március 16-17. között rendezik meg, idén már 10. éve Egerben, az Agria Parkban a Pálinka Fesztivált. A jubileumi alkalomra fergeteges „születésnapi pálinkázással” készülnek a szervezők. Hazánk gasztronómiájának egyik fontos része a gyümölcspálinka, amelyet nem véletlenül választottak a hungarikumok sorába. A fesztiválon országosan ismert pálinkafőzdék, street food ételek, családi programok és élő koncertek várnak minden érdeklődőre. Ez a rendezvény szolgál most már évek óta a legújabb ízvilág és a díjnyertes italok bemutatkozására. A pálinkák mellett a fesztiválon természetesen a borok is szerepet kapnak. És hogy a hungarikumok jobban csússzanak koncertekkel, különleges színpadi produkciókkal is készülnek a rendezők.

    Az igazi felnőtt élmények színessé teszik a kikapcsolódást

    Március idusán egy másik rendezvény is kezdetét veszi a Heves megyei városban. Az Egri Csillag új évjáratának hagyományos fellövésétől az Egri Csillag Weekend rendezvényig tart, vagyis március 15-től május 1-ig az idei Egri Tavaszi Fesztivál, amelynek mottója is kapcsolódik ehhez: „Csillagtól Csillagig”. A közel másfél hónap alatt számos színes előadás, kiállítás, koncert, produkció, film, zene, tánc, színház és képzőművészeti program zajlik a városban, miközben az utcákon, a tereken, a bevásárlóközpontokban lépten-nyomon fesztiválhangulatba és rögtönzött fesztivál előadásokba botlik az érdeklődő. A fellépők között pedig olyan nevekkel találkozhatunk, mint a Honeybeast, a Csík zenekar vagy a Deák Bill Blues Band. A megnyitón pedig a hagyományos borkóstoló után Tóth Vera akusztik koncertjét hallhatják a résztvevők. 

    Felnőtt élményekhez a legjobb felnőttbarát hotel jár

    Ha pedig a pálinkakóstolásba és a színes forgatagba belefáradt az utazó, szívesen pihenné ki fáradalmait e történelmi város falai között, nincs megfelelőbb hely erre, mint az Erla Villa. Egy olyan wellness hotel Eger történelmi belvárosában, ahol az elegancia a minőséggel találkozik. A Villa 10 különleges hangulatú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett lakosztállyal rendelkezik, amelyek dizájnját a modern és a barokk stílus ötvözete jellemzi. Varró Zoltán belsőépítész munkája egy igazán egyedire szabott boutique hotel, ahol a szolgáltatásokat a vendégek igényeire szabták. A szálloda kifejezetten felnőttek részére kínál élményt és bőséges programot, 14 év alatti kiskorúakat nem fogadnak.

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online