Hírek

    Romantikus helyszínek Egerben

    Romantikus helyszínek Egerben

    Számos városról készült már toplista, ami az adott település legromantikusabb helyszíneit gyűjti össze azoknak a pároknak, akik egy kis romantikus időt szeretnének eltölteni egymással. Cikkünkben Eger (szerintünk) legromantikusabb helyszíneit gyűjtöttük össze, melyek kiváló úticélként szolgálhatnak az idelátogató pároknak. A következőkben összegyűjtött színterek akár ideálisak lehetnek lánykérésre is, hiszen mindegyik festői környezetet, és csendes, meghitt hangulatot biztosít az odalátogatóknak.

    Lánykérésre, romantikus édeskettesre... festői szépségű helyek Egerben!

    • Minaret

    A 40 méter magas, 97 lépcsőből álló minaret teraszáról csodálatos látkép tárul az ölünkbe. Mind nappal, mind az esti órákban érdemes ellátogatni az Oszmán Birodalom hagyatékaként fennmaradt építészeti gyöngyszemhez, hiszen mindkét időszakban más-más képét mutatja Eger városának. Ideális lehet egy romantikus esti sétának a páratlan megkoronázásához.

    • Dobó István tér

    Eger városának főterét: a Dobó teret, egy forgalmasabb helyszínként említjük meg a felsorolásunkban, azonban a környező hangulatos éttermek, a sétáló utcák, a Páduai Szent Antal templom (minorita templom) gyönyörű tornyai, valamint az Egri vár kőfalai és régmúltat magával hordozó megjelenése mégis meghittséget teremt a szívünkben. A romantikázni vágyók akár egy vacsorára is beülhetnek az egyik helyi étterembe, ahol a lágy zene garantáltan hozzá fog járulni a hangulathoz.

    • Érsekkert

    Amennyiben az érsekkert öregfái mesélni tudnának, azonnal megértenénk, miért került bele ez a gyönyörű természetközeli romantikus helyszín a listánkba. A friss levegő és a park tisztasága tökéletes helyszínt biztosít a romantikázóknak egy kis természetközeli meghitt beszélgetésre. Ideális választás pároknak, akár egy padot választunk, akár pokrócot viszünk magunkkal, mellyel akár a legideálisabb helyszínt kiválasztva is leheverünk a park puha pázsitján. A park ezer arca még választási lehetőséget is ad számunkra, hogy megtaláljuk a legromantikusabbnak vélt környezetet: csendesebb patakmenti részeken, a szökőkút melletti padokon, de akár még a rét közepén is letelepedhetünk, csupán kettesben, távol mindenki mástól.

    • Csiga Csobogó

    A Kepes György Nemzetközi Művészeti központ előtt található csendes kis tér közepén áll egy kis csiga formájú csobogó, ami „megtöri” a csendes környék zaját. Eger városának ez talán az egyik legmodernebb része, frissen felújított épületekkel várja a romantikus párokat egy kis kikapcsolódásra. A csobogót padok veszik körül, így le tudunk ülni kedvesünkkel egy hosszú romantikus beszélgetésre. Bár forgalmasabb sétálóutcák veszik körül a teret, ez a kis romantikus helyszín Egerben mégis garantálja a kikapcsolódást.

    Amennyiben egy romantikus hétvége során pároddal felfedeznétek Eger látványosságait, és szeretnétek, hogy a közösen eltöltött idő a szálláson is zavartalan legyen, az Erla Villa felnőttbarát szálloda finom stílusával és elegáns, kifejezetten pároknak kialakított lakosztályaival kiváló választásnak bizonyul. Foglaljatok szobát még ma, és töltsetek el egy igazán pihentető édes hétvégét Eger szívében. Érdemes ide kattintva böngészni és kiválasztani a hozzátok leginkább passzoló lakosztályt.

     

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online