Hírek

    Karácsonyi ajándék pároknak: egy kényeztető hétvége az Erla Villában

    Karácsonyi ajándék pároknak: egy kényeztető hétvége az Erla Villában

    Be kell, hogy valljam, nem sok fantázia szorult belém, ha ajándékozásról van szó. Kis feleségem szerint legalábbis, ajándék-ötletek terén hajlamos vagyok nagyon mellélőni. Pedig szerintem igenis praktikus, ha egy nőnek van és tudja is használni az imbuszkulcs-készletet. Ráadásul még be is csomagoltam.

    Wellness karácsonyi együttlét volt az új ötletem

    Tavalyelőtti nem túl osztatlan sikerem után, múlt karácsony előtt úgy döntöttem igenis megmutatom, hogy tudok én olyan ajándékot is adni, ami valóban hatalmas meglepetés lesz a feleségem számára.

    Nos, elmondhatom, hogy a tervem tökéletesen sikerült; olyan boldogan és büszkén mesélt a tőlem kapott ajándékáról a barátnőinek, hogy a telefonszámlánkra mondhatni ráment ingem-gatyám. Ám az ő öröme, számomra minden pénzt megér.

    Mi volt az az ajándék, amit a feleségem még most is gyakran emleget, ha szóba kerül nagyszerű fantáziám és kimagasló kreativitásom? Elárulhatom: egy aprócska boríték. Egy boríték, amelyben a visszaigazolás szerepelt egy szállodai lakosztály-foglalásról, a barokkosan nemes, kifejezetten felnőttbarát Erla-Villában tölthető karácsonyról.

    Megleptem ugyanis karácsonyra egy kényeztető, kizárólag pároknak szóló, édes-kettesben töltött hétvégével a feleségemet. Se gyerek, se anyós, se haverok, csak ő és én, na meg a szauna, a masszázs, a hangulatos vacsora, a bor és a pezsgő, privát, luxus környezetben.

     

    Karácsony édes kettesben, gyerekek, anyós és rokonság nélkül

    Igaz, hogy ez már leírva is nagyon jól hangzik? Pedig a lényeget még nem is említettem: chill, relax, pihenés és foci a kényelmes, nagy vetítőben, amíg a feleségem a pezsgőfürdőben tölti az Én-idejét.

    Vagyis az Ő-idejét. Hiszen egy kis önmagunkra fordított idő és egy cseppnyi igazi luxus mindenkinek jár!

    Az Erla-Villa nem csak a feleségem számára, de számomra is sok meglepetéssel szolgált. Részemről ugyanis a szokásos, elegánsabb panzió megjelenésre számítottam, de amint befordultunk a parkolóba, az Erla-Villa és az azt körülvevő kert már külsőre is impozáns és fenséges látványt nyújtott. A lakosztályunktól pedig finoman mondva az állam is leesett.

     

    A lakosztály tágas belső tere, a hatalmas, kiváló rugózású ágy és a fürdőszoba felszereltsége minden várakozásomat felülmúlta

    Feleségem is hasonlóképp vélekedhetett, mert elállt a szava és hosszú percekig csak boldogan mosolygott, majd végigvetette magát az ágyon, én pedig őrajta

    Később kipróbáltunk mindent a wellness részlegen, amit csak lehetett a jacuzzitól a felöntéses szaunán át a hideg vizű medencéig és vacsoráig csak ejtőztünk a bőr pihenőágyakon és finomabbnál finomabb borokat iszogattunk.

    Szavakkal leírni sem tudom milyen pihentető érzés volt ugyanakkor mennyire felüdítő, hogy a halk zenén és némi csendes beszélgetéstől eltekintve a háttérben semmi sem zavarta meg a kis privát kikapcsolódásunkat.

    Az Erla-Villabeli lakosztályfoglalás illetőleg az ott eltöltött privát karácsonyunk nem túlzás, ha azt mondom, életem legjobb ötlete volt, hiszen az együtt eltöltött, gyerekmentes hétvége alatt újra visszatalálhattunk egy kicsit Önmagunkhoz és nem utolsó sorban egymáshoz.

    Pihenjen luxus környezetben!

    Foglalja le szállását még ma és élvezze a pihenést, töltődjön fel Ön is az Erla Villa felnőttbarát élményeivel!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre

    és értesüljön elsőként speciális ajánlatainkról!

    Erla Villa Eger

    Az Erla Villa, Eger történelmi belvárosában, egy csendes kis mellékutcában található. A különleges felnőttbarát Villa egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. A házban 14 különleges hangulatú, stílusú, gondosan megtervezett és egyedien berendezett luxus lakosztály található, amelyek dizájnját a modern és barokk stílus ötvözete jellemzi.

    Elérhetőségeink

    © 2024 Erla Villa | One Online